To właśnie dzięki takim nagraniom wszyscy mamy niepowtarzalną okazję uczyć się na błędach innych.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zauważyliście odkad ci z upadliny zaczęli masowo do nas przebywać jest coraz gorzej
intermag napisał/a:
Zauważyliście odkad ci z upadliny zaczęli masowo do nas przebywać jest coraz gorzej
Nie
"Gdyby kobiety rządziły światem, to było by mniej wojen..." ta, baby nie potrafią dogadać się z facetami, a między sobą jescze gorzej, już to widzę. Nie wspominając już o tym, że to dość seksistowski frazes. Ale czego ja oczekuje po durnych spikerkach z radia...
Powiem szczerze, Rosja.
intermag napisał/a:
Coś mi się wydaje, że mylisz przyczynę ze skutkiem. To nie wina Ukraińców, że jest gorzej. Dlatego, że jest gorzej to zyskali możliwość przyjazdu. Kraj, który działa dobrze chroni swoje granice zezwalając na emigrację wyjątkowo produktywnych osób tylko gdy jest to korzystne.
1:38 najdurniejszy przepis na świecie żeby pedalarz miał pierwszeństwo
6:45 fart jak chuj
Witam od 4:04 do 4:14 ktoś cofie i wraca w tej corsie na ręcznym? czym mi się tak tylko zdaje?
paczekmaster napisał/a:
1:38 najdurniejszy przepis na świecie żeby pedalarz miał pierwszeństwo[/
Polecam odwiedzić Holandię
olopl111 napisał/a:
Witam od 4:04 do 4:14 ktoś cofie i wraca w tej corsie na ręcznym? czym mi się tak tylko zdaje?
tak ktoś "cofie" na ręcznym... co to kurwa znaczy cofie??????????????????
No dobra, ciekaw jestem któ w 2.15 zawinił i jak to rozstrzygnie policja. Wg mnie otwierający drzwi.
4:20 to tak ze 40 km/h jechał, nie? Piwo za rogacza i za laskę, która ma świadomość i pierwsze co sprawdza, to czy kobieta kierowała.
4:09 baba w czarnym aucie wyjeżdża z miejsca parkingowego na ręcznym xD
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów