Nagrania z wideorejestratorów coraz częściej są kluczowymi dowodami podczas ustalania sprawcy oraz przebiegu wypadku.
Jakieś syfiate te filmiki
Dokładnie tak jest a jak masz z tym problem to napisz do Bravo.
Tą wypowiedzią osiągnąłeś szczyt hipokryzji bo pierwszy byłeś do komentowania o ususzeniu np kompilacji "Warszafka po stolicy" .
Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.Jestem pierwszym do komentowania każdej kompilacji ale to nie zmienia faktu, że wypierdalacie KAŻDĄ polską kompilację poza polskiedrogi. Nie potrzeba tutaj geniusza aby zobaczyć o chuj kaman. Raz specjalnie szukałem wrzucając któregoś stop chama i nie była nic tutaj praktycznie ale poszło do suszarki. Minął dzień i polskiedrogi wrzucił tutaj zasadniczo to samo i nikt nie ruszał.
…
Jak czyjąś kompilacje ususzyć to pierwszy byłeś z komentarzem o suszeniu ale jak twoją ktoś ususzył to już płacz oraz snucie swoich teorii i właśnie to jest hipokryzja w twoim wykonaniu. Jak chorągiewka na wietrze pierdolić byle pod publikę.