📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Problem z drabiną
- teraz popularne
Polska nie przestaje zadziwiac. Zdziczenie na polskich drogach jest po prostu legendarne. Nie wiem kiedy polactwo wreszcie wyzbyje się mentalności człowieka sowieckiego w czasie prowadzenia.
Ja tego nie dozyje. Mam nadzieję, że chociaż moje dziecko będzie żyć w kraju cywilizowanym.
-Ernest Hemingway
Ja tego nie dozyje. Mam nadzieję, że chociaż moje dziecko będzie żyć w kraju cywilizowanym.
5:20 typowa durna pizda. Na pasach jest to samo, a chcą dać pieszym pierwszeństwo hahaha
5:11 "aleś to kurwa zjebał"
Weź sobie już odpuść, atencji szukasz czy ki chuj? Już któryś raz komentujesz negatywnie te wstawki. Skoro Ci się nie podobają i nie potrafisz z tego nic wyciągnąć wartościowego to zwyczajnie nie wchodź w temat, takie to trudne? Poza tym klepiesz te same komentarze pod tymi filmikami. "Tasiemiec, to samo, nudne ect.." przynudzasz.
Mówcie co chcecie ale dzik z 6:40 zasługuje na osobny temat
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Wiesz co napisałaś?
5:20 typowa durna pizda. Na pasach jest to samo, a chcą dać pieszym pierwszeństwo hahaha
Gdzie Ty tam pasy widziałeś... jest głupią pizdą ale nie na pasach.
dyhayne napisał/a:
Weź sobie już odpuść, atencji szukasz czy ki chuj?
jestem wolnym człowiekiem jaki ty i wyrażam swoją opinię tak jak i ty... w czym masz problem?
GrzegorzToronto napisał/a:
Gdzie Ty tam pasy widziałeś... jest głupią pizdą ale nie na pasach.
Czytanie ze zrozumieniem nie jest twoją silną stroną, tzw. funkcjonalny analfabetyzm.
hallux napisał/a:
3.35 jak można wysiąść z auta zostawiając go na biegu
Jak można pisać takie bzdury i nawet nie mieć o tym pojęcia?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów