Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:56
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
🔥 Problem z drabiną - teraz popularne
InnyName 2020-02-05, 20:07
MI dziś babka dosłownie wyskoczyła zza pojazdu w korku z przeciwnego pasa ruchu w którym mój jechał płynnie. Gdyby nie była ostrożna to by leżała na masce, bo mimo prędkości około 25km/h nie zareagowałbym, nie ma szans ... a reakcje swoją oceniam na bardzo dobrą, zresztą mam co rok psychotesty z rygorystycznymi zadaniami z reakcji (nie, nie takie co mają kierowcy ciągników siodłowych)>
Trzeba w chuj uważać, od jakichś 2 lat strasznie spoważniałem na drodze

WSZELAKIE, WSZYSTKIE, KAŻDY MÓJ FILM DODANY NA SERWER SADISTIC.PL JEST PODPIERDOLONY ZE ŹRÓDŁA NA KTÓRYM JEST TAKA, A NIE KURWA INNA JAKOŚĆ, WIĘC POCAŁUJCIE MNIE WSZYSCY W DUPĘ JEŚLI WAM ONA NIE ODPOWIADA.
Miłego oglądania. Pozdrawiam!
Zgłoś
S.T.U_Cummins 2020-02-05, 20:27
0;45 Ktoś mi powie co z tą karetką nie tak? Leciała na bombach.

Boga nie ma
Na sadistic'u cała prawda !!!
Zgłoś
kanalistakp 2020-02-05, 20:33
ale porządnie podkręciło dziadzie 6:40. Ciekawe czy przeżył.
Zgłoś
Cergo 2020-02-05, 21:21
Na tym pierwszym kadrze widać, że ksiądz, bo PAN Z WAMI robi
Zgłoś
adam33x 2020-02-05, 21:46
2:07 to jakiś glitch w fizyce, co potwierdza, że żyjemy w Matrix'ie oO
Zgłoś
serenity 2020-02-05, 22:19
35i napisał/a:

Weź się ogarnij. Baba grzecznie czekała, weszła jak się samochody zatrzymały.

Czekała na pierwsze auto z jej strony! Inna sprawa, że przejścia przez dwa pasy jezdni jednokierunkowej to gówno na resorach. Mam prawko 20lat z hakiem, przejechane 3 równiki, żadnego wypadku ani stłuczki, ale jak jadę przez jakąś mieścinę, wioskę czy inne miejsce zabudowane, to zawsze uważam. Kto mi powie dlaczego mam się zatrzymać kiedy pieszy jest w pobliżu przejścia, skoro taki pieszy może nie chcieć przejść, może zatrzyma się (zwłaszcza mochery poooo mmmszyyyy) coby pogadać z sąsiadką znajomą i ktoś za mną nie wyhamuje? Kto to oceni w razie wypadku? Pierwszeństwo powinien mieć ten kto ma mniejsze szanse na uniknięcie wypadku, oczywiście pod warunkiem jazdy zgodnie z przepisami! Pieszy jako święta krowa w majestacie prawa to zło!
Zgłoś
Demonster 2020-02-05, 22:39
S.T.U_Cummins napisał/a:

0;45 Ktoś mi powie co z tą karetką nie tak? Leciała na bombach.

Pewnie przewóz krwi był
Zgłoś
Presty 2020-02-05, 23:01
Za debili za kółkiem zawsze piwko
Zgłoś
maddog77 2020-02-05, 23:10
Akcja z 3:54 miała miejsce 20m od akcji z 6:20..Pl.Kościuszki Szczecin.
Zgłoś
35i 2020-02-05, 23:50 4
serenity napisał/a:

Czekała na pierwsze auto z jej strony! Inna sprawa, że przejścia przez dwa pasy jezdni jednokierunkowej to gówno na resorach. Mam prawko 20lat z hakiem, przejechane 3 równiki, żadnego wypadku ani stłuczki, ale jak jadę przez jakąś mieścinę, wioskę czy inne miejsce zabudowane, to zawsze uważam. Kto mi powie dlaczego mam się zatrzymać kiedy pieszy jest w pobliżu przejścia, skoro taki pieszy może nie chcieć przejść, może zatrzyma się (zwłaszcza mochery poooo mmmszyyyy) coby pogadać z sąsiadką znajomą i ktoś za mną nie wyhamuje? Kto to oceni w razie wypadku? Pierwszeństwo powinien mieć ten kto ma mniejsze szanse na uniknięcie wypadku, oczywiście pod warunkiem jazdy zgodnie z przepisami! Pieszy jako święta krowa w majestacie prawa to zło!

Jak już się chwalimy, to prawko mam od 32 lat i nakręcone grubo ponad 30 równików. Przez kilka lat robiłem po 10000 km miesięcznie. Zdarznień drogowych też mam kilka na koncie z czego dwa ze swojej winy (obcierki). Zgadzam się z Tobą tylko z jednym punkcie. Nowe przepisy całkowicie zwalniają od myślenia, a z tym jest coraz gorzej. Za komuny kończąc podstawówkę znałem znaki drogowe i trochę kodeksu drogowego (karta rowerowa). Dlaczego teraz tego nie ma? Przechodzenia przez jezdnie uczono w przedszkolu. Natomiast wracając do tematu, jeżeli samochód na lewym pasie się zatrzymał, to ten na prawym też ma psi obowiązek się zatrzymać nawet nie widząc pieszych ( co uczynił). Za omijanie stojącego przed przejściem pojazdu grozi 10 pkt i mandat 500 zł. Zwróć uwagę, że przepchnął go drugi (czarny).
Zgłoś
Kubiq123 2020-02-06, 1:50
Jaugar pokazał klasę i przewagę nad oplem
Zgłoś
Wiewór 2020-02-06, 7:59
Drogi niby polskie ale lud dziki jak nieokrzesani mieszkańcy syberyjskich stepów.

4:35 zajebiste BHP.

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
gabriel0 2020-02-06, 13:10 2
serenity napisał/a:

0:46 - teraz sobie wyobraźcie, że ta baba ma bezwzględne pierwszeństwo - ile aut by potrąciło/zabiło dziecko w wózku? Ona nie musi patrzeć/myśleć! Kierowca który jedzie z prędkością ~40km/h autem ~ponad 700 kg musi się zatrzymać w miejscu, bo święta krowa chce przejść przez jezdnię! Qrwa mać jebana! Ktoś jeszcze myśli w tym kraju?

Tyy dobre. Jak się chcesz pozbyć dziecka, wpadasz z nim na przejście i nie dość że masz odszkodowanie, to jeszcze gówniaka z głowy.
Już wiem skąd wziąć kasę.

Rybka chwyciła spławik
Zgłoś
Iquito 2020-02-06, 20:33 2
serenity napisał/a:

Czekała na pierwsze auto z jej strony!

A co, miała czekać aż wszyscy w rzędzie jej się ustawią, wyjdą z pojazdów i zasalutują? Widać przecież, że babka jest bardzo ostrożna, nawet jak pierwszy samochód już mocno zwalniał na jej widok to ona zaczekała cierpliwie, aż się zatrzyma. Gdyby to była twoja kobieta z twoim gówniakiem to inaczej byś gadał.
Zgłoś
Dawidek44 2020-02-07, 22:52
3.25 kurwa kto skręca w lewo z prawego pasa ? no kurwa co za pajac jebany...
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów