Jeździmy często nieświadomi tego, jakie stwarzamy zagrożenie. Choćby bez bezpiecznego odstępu, co jest plagą na naszych drogach. Poza tym jest pośpiech i egoizm. Jeśli to poprawimy, będzie dużo przyjemniej i bezpieczniej.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
42 minuty temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
2:07 co go tak wystrzeliło? Guma w majtkach poszła?
6:30 chujoza powinna mieć zabrane prawko dożywotnio. Już bardziej nie dało się tego spierdolić.
Może trącający był z Ubera, a złotówa uniósł się honorem?
Tilg_die_Schmach napisał/a:
2:07 co go tak wystrzeliło? Guma w majtkach poszła?
Może trącający był z Ubera, a złotówa uniósł się honorem?
6:20 Głupia cipa serio sie spruła? Przecież wbiegła na czerwonym, czego się spodziewała haha
35i napisał/a:
6:30 ch*joza powinna mieć zabrane prawko dożywotnio. Już bardziej nie dało się tego sp***olić.
Po tym co odjebał, można się domyślać że nie miał prawka. Wjebać się wprost pod nadjeżdżający samochód....
patitati napisał/a:
Po tym co odjebał, można się domyślać że nie miał prawka. Wjebać się wprost pod nadjeżdżający samochód....
Po kursie szybowcowym pewnie był. Leciał profesjonalnie.
0:46 - teraz sobie wyobraźcie, że ta baba ma bezwzględne pierwszeństwo - ile aut by potrąciło/zabiło dziecko w wózku? Ona nie musi patrzeć/myśleć! Kierowca który jedzie z prędkością ~40km/h autem ~ponad 700 kg musi się zatrzymać w miejscu, bo święta krowa chce przejść przez jezdnię! Qrwa mać jebana! Ktoś jeszcze myśli w tym kraju?
35i napisał/a:
6:30 chujoza powinna mieć zabrane prawko dożywotnio.
Witkowo (ul. Gnieźnieńska / DW260.
Sporo filmów tu trafi, jak wprowadzą pierwszeństwo dla pieszych. Chipsy już sobie uszykowałem
No i kurwa jeden film w poczekalni. Umieralnic.pl i chuj jak słonia nos.
serenity napisał/a:
0:46 - teraz sobie wyobraźcie, że ta baba ma bezwzględne pierwszeństwo - ile aut by potrąciło/zabiło dziecko w wózku? Ona nie musi patrzeć/myśleć! Kierowca który jedzie z prędkością ~40km/h autem ~ponad 700 kg musi się zatrzymać w miejscu, bo święta krowa chce przejść przez jezdnię! Qrwa mać jebana! Ktoś jeszcze myśli w tym kraju?
Weź się ogarnij. Baba grzecznie czekała, weszła jak się samochody zatrzymały.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów