Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
🔥 Co za ksenofil...😁 - teraz popularne
anakin 2020-04-19, 9:54 2
wszystkie sytuację są raczej jasne, ale mnie ciekawi 3:44

w tej sytuacji mandat otrzymują kierowca audi i tego czarnego nie? czarny za wyprzedzanie w miejscu niedozwolonym a audi za nieustąpienie pierwszeństwa? Teoretycznie nagrywający przepuścił audice, ale czarny wyprzedzał na ciągłej. hmmm mamy tu policjanta?
Zgłoś
b................3 2020-04-19, 10:56 2
anakin napisał/a:

wszystkie sytuację są raczej jasne, ale mnie ciekawi 3:44
w tej sytuacji mandat otrzymują kierowca audi i tego czarnego nie? czarny za wyprzedzanie w miejscu niedozwolonym a audi za nieustąpienie pierwszeństwa? Teoretycznie nagrywający przepuścił audice, ale czarny wyprzedzał na ciągłej. hmmm mamy tu policjanta?

Nie jestem policjanetem, ale w takich sytuacjach wina jest zawsze po 2 stronach.
Zgłoś
Grymson 2020-04-19, 11:01 1
Nie jestem pewien ale to nadal chyba sadistic ...
Zgłoś
Touch_Of_Madness 2020-04-19, 11:02 4
Jak zwykle w rolach głównych małomiasteczkowe wsiury i niedzielni kierowcy.
Zgłoś
Mgmacius 2020-04-19, 11:39 3
bakus1233 napisał/a:

Nie jestem policjanetem, ale w takich sytuacjach wina jest zawsze po 2 stronach.

Chciałbyś. W Polsce przepis sowiecki obowiązuje i musisz ustalić winnego, zachodnie fifty fifty nie występuje. Winnym pewnie będzie kutas w białym, bo musiał ustąpić. Kolejna Polska patologia - jak jesteś najebany i zapierdalasz trzecia nadświetlną to choćby w ciebie celowo wjechał jesteś winny bo pierwszy zgwałciłeś prawo. W Polsce ważne kto miał pierwszeństwo. Poczytaj o tych nieszczęśnikach co mieli kilometr widoczności, spokojnie włączyli się do ruchu i nagle z nikad jakaś kurwa wjebala im się w bok zapierdalajac 200-250 na godzinę. Miał ustąpić! Chuj ze droga pusta, widoczność świetlna a koleś nadleciał z sąsiedniej galaktyki. Przepis jest i jesteś winny.
Zgłoś
Oponka 2020-04-19, 11:59
4:10 zwycięzcą tego zestawienia
Zgłoś
Tinta 2020-04-19, 12:31 3
3:44 - nagrywający nie miał obowiązku przepuszczenia kierowcy audi, ale oczywiście mógł to zrobić. Kierowca audi, niezależnie od tego czy na skrzyżowaniu zawracał, czy wyjeżdżał z drogi podporządkowanej, mógł skorzystać z okazji, jaką mu stworzył nagrywający, choć gdyby w takim przypadku nagrywający ruszył i uderzył w audi, to kierowca audi byłby winnym nieustąpienia pierwszeństwa (warto o tym pamiętać jak ktoś was przepuszcza np. na rondzie, bo czasami się zdarzają takie pizdy co to chcą sobie za darmo zderzak naprawić). Jednakże w tym wypadku nic nie usprawiedliwia trzeciego kierowcy, który wyprzedzał na skrzyżowaniu i to właśnie ten kierowca zostanie ukarany.

Miałem jakiś czas temu analogiczną sytuację i tak to się skończyło w moim przypadku.

Terribilis Est Locus Iste...
Zgłoś
andrzejrobert75 2020-04-19, 12:40
Jak ta naczepa się wyczepiła?
Zgłoś
sereja3 2020-04-19, 12:45 1
Winny kolizji jest ten co zawracał, a faja która wyprzedzała dostanie mandat za zrobienie tego na podwójnej ciągłej
Zgłoś
wojtas09999 2020-04-19, 13:07
Ten ostatni skonczony idiota to malo powiedziane
Zgłoś
andyq 2020-04-19, 14:37 3
Tinta napisał/a:

3:44 - nagrywający nie miał obowiązku przepuszczenia kierowcy audi, ale oczywiście mógł to zrobić. Kierowca audi, niezależnie od tego czy na skrzyżowaniu zawracał, czy wyjeżdżał z drogi podporządkowanej, mógł skorzystać z okazji, jaką mu stworzył nagrywający, choć gdyby w takim przypadku nagrywający ruszył i uderzył w audi, to kierowca audi byłby winnym nieustąpienia pierwszeństwa (warto o tym pamiętać jak ktoś was przepuszcza np. na rondzie, bo czasami się zdarzają takie pizdy co to chcą sobie za darmo zderzak naprawić). Jednakże w tym wypadku nic nie usprawiedliwia trzeciego kierowcy, który wyprzedzał na skrzyżowaniu i to właśnie ten kierowca zostanie ukarany.
Miałem jakiś czas temu analogiczną sytuację i tak to się skończyło w moim przypadku.

No nie zupełnie. Według polskiego prawa to audi miało obowiązek ustąpić. I nie ma znaczenia czy tamten baran wyprzedzał w miejscu dozwolonym czy też nie. Jeśli miałeś analogiczną sytuację i policja orzekła inaczej to w sądzie nastąpiła by zmiana decyzji.
Zgłoś
MS7 2020-04-19, 14:52 1
Hahaha Ten moment z Coolio i tekst z piosenki chwilę dalej "tell me why are we so blind to see"
Zgłoś
PieronJasnySzlag 2020-04-19, 14:52 1
Co się stało w 1:05? Wystrzał opony czy strzał w tył?
Zgłoś
mazga50 2020-04-19, 17:25
1:05 - co go trafiło?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów