Za co? Jak nie lubię pedalarzy, tak dzieciak zachował się prawidłowo. Po pierwsze, tam jest ścieżka rowerowa, więc ma prawo jechać, a nie prowadzić rower. Po drugie, ruszył dopiero jak się upewnił, że samochód się zatrzymuje. Chyba, że masz na myśli gówniarza z meganki.
Kolega mial na mysli pewnie to ze dzieciak chcial sobie jednym ciagiem przez wysepke przejechac i malo co sie tez nie wpierdolil w auto z naprzeciwka.
Za takie nauczenie mlodego przepisow wpierdol nalezy sie starym, ze raz - niedouczyli , dwa - takiego malego dzbana samopas sie nie wypuszcza na rower w miasto...
Jak moje dziecko by sie tak chwialo i ogarnialo myslenie i rower, to bym go kurwa bal sie na ogrodek rowerem puscic...
Kolega mial na mysli pewnie to ze dzieciak chcial sobie jednym ciagiem przez wysepke przejechac i malo co sie tez nie wpierdolil w auto z naprzeciwka.
Za takie nauczenie mlodego przepisow wpierdol nalezy sie starym, ze raz - niedouczyli , dwa - takiego malego dzbana samopas sie nie wypuszcza na rower w miasto...
Jak moje dziecko by sie tak chwialo i ogarnialo myslenie i rower, to bym go kurwa bal sie na ogrodek rowerem puscic...
Ja widzę, że zwolnił i spojrzał na wysepce w prawą stronę. Fakt, że słabo jeździ i przydałaby się opieka. Jednak częściej spotykanym zjawiskiem jest przejeżdżanie przez przejście (nie ścieżkę rowerową) całej rodzinki i uczenie tego gówniaka.
Dupa apudJa widzę, że zwolnił i spojrzał na wysepce w prawą stronę. Fakt, że słabo jeździ i przydałaby się opieka. Jednak częściej spotykanym zjawiskiem jest przejeżdżanie przez przejście (nie ścieżkę rowerową) całej rodzinki i uczenie tego gówniaka.
No to kurwa fantastycznie ze "zwolnil" bo jakies pol obrotu korba od roweru i by zapierdolił w bok przejezdzajacego auta.... Dzieciak sprawia wrazenie jak by nie wiedzial jak zatrzymac rower i z niego zejsc, wrecz walczy o utrzymanie sie na nim
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów