📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
A rowerzyści to dalej idioci.
Na pierwszym to powinni gówniarzowi dać po dupie jak zjechał z przejścia. Normalnie co za ...
Tak właśnie myślałem...
Moim zdaniem,każdy nowy kandydat na miano kierowcy.Powinien przejść przed kursem na prawo jazdy ,pranie mózgu.
Polegać miało by na tym,iż taki delikwent miałby siedzieć na sali i oglądać wypadki i nagrania ze skutkami.Tak ze 3 godziny dziennie i 5 dni z rzędu.Tak żeby wyryło by im w głowie bliznę do końca życia.
Nie tak jak tu,tylko samo zdarzenie.Tylko te policyjne,od ratowników ,strażaków itp. Oczywiście bez cenzury i w wysokiej rozdzielczości.
Dorzuciłbym jeszcze wizyty w prosektorium.
Może to otworzyło by jakąś klapkę w ich mózgach i zaczęła by działać wyobraźnia.
Polegać miało by na tym,iż taki delikwent miałby siedzieć na sali i oglądać wypadki i nagrania ze skutkami.Tak ze 3 godziny dziennie i 5 dni z rzędu.Tak żeby wyryło by im w głowie bliznę do końca życia.
Nie tak jak tu,tylko samo zdarzenie.Tylko te policyjne,od ratowników ,strażaków itp. Oczywiście bez cenzury i w wysokiej rozdzielczości.
Może to otworzyło by jakąś klapkę w ich mózgach i zaczęła by działać wyobraźnia.
Uważam, że większości stłuczek bez problemu dało się uniknąć. Dziwi mnie naciskanie w pierwszej kolejności klaksonu zamiast pedału hamulca... Poza tym; mam zielone to przecież mogę walić przez skrzyżowanie i nie rozglądać się dookoła.
Festiwal debilizmu
zwierzak30 napisał/a:
Moim zdaniem,każdy nowy kandydat na miano kierowcy.Powinien przejść przed kursem na prawo jazdy ,pranie mózgu.
Kurwa w sedno. Dorzucił bym rozmowę z kalekami z takich wypadkow.
Normalnie, kurwa, kierowcy SOPu
tvn24.pl/tvnwarszawa/najnowsze/sedzia-uczy-oskarzonego-czym-jest-patri...
Za co? Jak nie lubię pedalarzy, tak dzieciak zachował się prawidłowo. Po pierwsze, tam jest ścieżka rowerowa, więc ma prawo jechać, a nie prowadzić rower. Po drugie, ruszył dopiero jak się upewnił, że samochód się zatrzymuje. Chyba, że masz na myśli gówniarza z meganki.
5min18 sek piekne zgranie fonii z wizja
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów