📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Problem z drabiną
- teraz popularne
Jaki cwany pedalarz przejeżdżający na czerwonym. Nic mu się nie stało, to jedzie, Nie było problemu.
Jak mnie wkurwia to, że niektórzy zamiast po hamulcach, to dają po klaksonie...
saves napisał/a:
Jaki cwany pedalarz przejeżdżający na czerwonym. Nic mu się nie stało, to jedzie, Nie było problemu.
Nawet jakby mu się coś stało, to by spierdalał, bo był w pełni świadomy że złamał kilka przepisów i powinien za to odpowiedzieć.
TranzystorWyklęty napisał/a:
Nawet jakby mu się coś stało, to by spierdalał, bo był w pełni świadomy że złamał kilka przepisów i powinien za to odpowiedzieć.
Te przepisy to tam chuj, on spierdalał bo będzie musiał zapłacić za uszkodzenia samochodu
saves napisał/a:
To od nas, ze Szczecina. Pedalarz był najebany (coś koło promilka) i chciał spierdolić. Miał coś jeszcze za uszami ale już nie pamiętam.
tu połowa to ma kurwa taki refleks jak kurwa stare dziady ja pierdolę .chuj ze mam pierwszeństwo zamiast przyhamować to jeb a co tam nie moja wina ...kurwa gdzie logika niby dorośli ludzie.chuj w dupę takim...
przez chwile myslalem ze ten toitoi spadnie, no szkoda ze tak sie nie stalo bo to bylby epicki filmik.
wwonlas napisał/a:
przez chwile myslalem ze ten toitoi spadnie, no szkoda ze tak sie nie stalo bo to bylby epicki filmik.
Epicki, że kawałek plastiku spadł na glebę? Naprawdę masz niskie wymagania "epickości"
"Jakbym go przejechał to bym miał".. miałbyś.. +5 do zajebistości!!
jebany złotówiarz z 4:06 powinien wyłapać pogo na ryju
2:15 prze chuj
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów