Za omijanie i wyprzedzanie na przejściu dożywotni ban na prawko.
Niestety ludzi ubrani na czarno są niewidoczni, nie wiem czy to tylko moje odczucie ale w świetle ulicznych LED poprostu znikają. Stare oświetlenie o niebo lepsze. Pozdrawiam
dlatego zawsze chociaż opaska odblaskowa na ramieniu czy kostce + idę w stronę z której może nadjeżdzać auto - reflektory odbijają się w oczach i kierowca ma dodatkowe szanse aby dostrzec pieszego.
Ostatni to chyba do piachu.
Ostatnio to na 100% do piachu i mam nadzieje, ze bedzie kontynuacja tematu w dziale hard. Bo tylko tam sie nadaje po spotkaniu z ciezarowka przy takiej predkosci.
Ostatni to chyba do piachu.
Pasażerka i kierowca na miejscu zimne trupy.
Jakim to trzeba być debilem żeby widząc, że ktoś się obok zatrzymał przed pasami, jechać dalej? Co on sobie myśli, że tamten kontempluje równość poprzeczną namalowanych pasów, czy co?? Ile to trzeba , żeby wymyślić tak oczywistą rzecz że jak się ktoś zatrzymał czy zwolnił przed przejsciem to ktoś tam do chuja przy tym przejściu jest i wypadałoby zrobić to samo!!
Ostatnio to na 100% do piachu i mam nadzieje, ze bedzie kontynuacja tematu w dziale hard. Bo tylko tam sie nadaje po spotkaniu z ciezarowka przy takiej predkosci.
Był temat na sadolu wypadek z Łodzi 10-11-2020
Śmierć na miejscu poniósł 25-letni kierowca audi i jego 19-letnia pasażerka.
Łap lepsze wideo.
Zawsze powtarzam, za WYPRZEDZANIE na przejściu dla pieszych czy podobne akcje nie powinno być żadnych punktów karnych czy mandatów tylko z miejsca powinno się tracić prawo jazdy i wypierdalaj chuju na piechotę jak nie potrafisz się zastosować do tak elementarnych zasad!
Jakim to trzeba być debilem żeby widząc, że ktoś się obok ZARZYMAŁ przed pasami, jechać dalej? Co on sobie myśli, że tamten kontempluje równość poprzeczną namalowanych pasów, czy co?? Ile to trzeba , żeby wymyślić tak oczywistą rzecz że jak się ktoś zatrzymał czy zwolnił przed przejsciem to ktoś tam do chuja przy tym przejściu jest i wypadałoby zrobić to samo!!
To wyprzedzanie czy omijanie? Bo omijanie akurat nie jest zabronione poza jednym wypadkiem określonym w ustawie PoRD.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów