Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 19:40
🔥 Przyjaciele - teraz popularne
banerr 2020-11-30, 17:09 5
Ostatni to chyba do piachu.
Za omijanie i wyprzedzanie na przejściu dożywotni ban na prawko.
Zgłoś
Attero132 2020-11-30, 17:21 17
Mam nadzieję że te nagrania z wyprzedzającymi na pasach są też na policji a nie tylko w internecie dla wyświetleń...
Zgłoś
Jackub10000 2020-11-30, 17:51 9
Niestety ludzi ubrani na czarno są niewidoczni, nie wiem czy to tylko moje odczucie ale w świetle ulicznych LED poprostu znikają. Stare oświetlenie o niebo lepsze. Pozdrawiam
Zgłoś
saves 2020-11-30, 18:07
Nareszcie piesi, którzy myślą przechodząc przez jezdnię, a nie pizdy wpatrzone w srajfony.
Zgłoś
SirMajkel 2020-11-30, 18:12 7
w Polsce mało kto się uczy na błędach.. i właśnie dlatego rządzi ta ekipa co rządzi, lgbt nikt nie traktuje poważnie, feministki gadają od rzeczy a narodowcy dalej mylą faszyzm z patriotyzmem.
Zgłoś
C................0 2020-11-30, 18:35 3
Jackub10000 napisał/a:

Niestety ludzi ubrani na czarno są niewidoczni, nie wiem czy to tylko moje odczucie ale w świetle ulicznych LED poprostu znikają. Stare oświetlenie o niebo lepsze. Pozdrawiam

dlatego zawsze chociaż opaska odblaskowa na ramieniu czy kostce + idę w stronę z której może nadjeżdzać auto - reflektory odbijają się w oczach i kierowca ma dodatkowe szanse aby dostrzec pieszego.
Zgłoś
ra0mir 2020-11-30, 18:59
Jezu, Jezu, Jeeeezuuuu...
Zgłoś
blacov 2020-11-30, 19:57 1
banerr napisał/a:

Ostatnio to na 100% do piachu i mam nadzieje, ze bedzie kontynuacja tematu w dziale hard. Bo tylko tam sie nadaje po spotkaniu z ciezarowka przy takiej predkosci.
Zgłoś
TRQPL 2020-11-30, 20:14 2
banerr napisał/a:

Pasażerka i kierowca na miejscu zimne trupy.
Zgłoś
ellsworth 2020-11-30, 20:17 3
Zawsze powtarzam, za wyprzedzanie na przejściu dla pieszych czy podobne akcje nie powinno być żadnych punktów karnych czy mandatów tylko z miejsca powinno się tracić prawo jazdy i wypierdalaj chuju na piechotę jak nie potrafisz się zastosować do tak elementarnych zasad!

Jakim to trzeba być debilem żeby widząc, że ktoś się obok zatrzymał przed pasami, jechać dalej? Co on sobie myśli, że tamten kontempluje równość poprzeczną namalowanych pasów, czy co?? Ile to trzeba , żeby wymyślić tak oczywistą rzecz że jak się ktoś zatrzymał czy zwolnił przed przejsciem to ktoś tam do chuja przy tym przejściu jest i wypadałoby zrobić to samo!!
Zgłoś
TRQPL 2020-11-30, 20:19 6
blacov napisał/a:

Ostatnio to na 100% do piachu i mam nadzieje, ze bedzie kontynuacja tematu w dziale hard. Bo tylko tam sie nadaje po spotkaniu z ciezarowka przy takiej predkosci.

Był temat na sadolu wypadek z Łodzi 10-11-2020
Śmierć na miejscu poniósł 25-letni kierowca audi i jego 19-letnia pasażerka.
Łap lepsze wideo.

Zgłoś
szpunar85 2020-11-30, 22:13 1
Nauczyli sie chodzic jak swiete krowy i wlaza pod kola nie patrzac nawet na boki, tu widze wiekszosc filmikow ze szczesliwym zakonczeniem, ale cmentarze sa pelne ludzi ktorzy mieli pierwszenstwo
Zgłoś
Voyton 2020-11-30, 22:42 1
Komus zalezy na ginieciu pieszych skoro daja im pierwszenstwo na pasach. Chore.
Zgłoś
Sonal 2020-12-01, 0:33
ellsworth napisał/a:

Zawsze powtarzam, za WYPRZEDZANIE na przejściu dla pieszych czy podobne akcje nie powinno być żadnych punktów karnych czy mandatów tylko z miejsca powinno się tracić prawo jazdy i wypierdalaj chuju na piechotę jak nie potrafisz się zastosować do tak elementarnych zasad!
Jakim to trzeba być debilem żeby widząc, że ktoś się obok ZARZYMAŁ przed pasami, jechać dalej? Co on sobie myśli, że tamten kontempluje równość poprzeczną namalowanych pasów, czy co?? Ile to trzeba , żeby wymyślić tak oczywistą rzecz że jak się ktoś zatrzymał czy zwolnił przed przejsciem to ktoś tam do chuja przy tym przejściu jest i wypadałoby zrobić to samo!!

To wyprzedzanie czy omijanie? Bo omijanie akurat nie jest zabronione poza jednym wypadkiem określonym w ustawie PoRD.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem