Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 54 minuty temu
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 17:47
🔥 Statystyki - teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
L................a 2016-02-29, 21:00 1
Cytat:

Co do ~5:40, gratuluje ogladania filmu podczas jazdy. Naprawde winszuje

No właśnie, jeszcze się łudziłem, że koleś jakiegoś audiobooka słucha, ale tam ewidentnie przebija oryginalna ścieżka dźwiękowa filmu!
Zgłoś
Zadi_ 2016-02-29, 21:01
Gość na parkingu mistrz świata
Zgłoś
booolooo 2016-02-29, 21:02
Te dzieciaki przebiegające przez drogę... Rodzice gdzie?! W kolejce po pińcet?
4:50 nieźle dojebał, byle tylko nie wpuścić Nie bronie sprawcy, białej skodziny.
5:05 i tak sie trzeba zachować. Nie uciekać, nie odbijać w bok.
Zgłoś
orzeszwmorde 2016-02-29, 21:03
Aferę robicie, sam czasami oglądam jak prowadzę a na filmiku to raczej jakiś bus był.
Zgłoś
kenzol 2016-02-29, 21:15 1
Wielu wypadków można by uniknąć, gdyby poszkodowany zareagował i zaczął hamować kiedy widzi, że ktoś jedzie na stłuczkę.
Zgłoś
Sonal 2016-02-29, 22:45 2
Mockba napisał/a:

Co do ~5:40, gratuluje ogladania filmu podczas jazdy. Naprawde winszuje

A co Ci to przeszkadza? Przecież nie musiał oglądać kierowca. Jak gdzieś dalej jedziesz to nie puszczasz dzieciom filmów?
Zgłoś
stormtossed 2016-02-29, 23:35 9
Co do sytuacji z 3:51 i 04:07, to szacunek za refleks i opanowanie.

Ale wyobraźmy sobie, że te dzieciaki podjęłyby "decyzję" (dobre sobie, działały bezrefleksyjnie, bo widać że w ogóle nie były nauczone ostrożności, którą trzeba zachować w okolicach jezdni) o wtargnięciu o 1-2 sekundy później. Kierowca nie ma praktycznie w ogóle możliwości reakcji (inne samochody zasłaniające widoczność na pobocze, niewielki wzrost dzieciaków, itp.).

No i przyjmujemy najgorszy (choć bardzo prawdopodobny, niestety) scenariusz - trup, a właściwie trupek.

Kierowca od razu ma sprawę karną ze 177 § 2 kk. Stres jak sto pięćdziesiąt, no bo odpowiadasz w koću za pozbawienie życia, nieumyślne ale jednak.

Do tego, przyjmijmy, że trafiamy na nawiedzonego prokuratora i biegłego który będzie robił opinię z zakresu rekonstrukcji przebiegu wypadku (a to jest koronny dowód), przekonanych o swojej "misji", że jak to tak, żeby "zabójca dzieci" odszedł nawet bez sprawy w sądzie, bo to niesprawiedliwe z punktu widzenia rodziców, którzy stracili dziecko, a teraz naciskają, piszą zażalenia na przewlekłość czy coś tam, a przede wszystkim źle wygląda medialnie.

Bach, kierowca dostaje akt oskarżenia na twarz. Sprawa kończy się w sądzie. Stres to już w ogóle osiąga apogeum, zwłaszcza jak zasiada na ławie oskarżonych, a po drugiej stronie zapłakana matka i prokurator, który przedstawiajaąć akt oskarżenia ostro jedzie po kierującym, no bo musi obronić swoją decyzję o oskarżeniu.

Sprawa toczy się leniwie, kierowca ma już przyklejony zacny procesowy tytuł "oskarżonego", wszyscy na nim wieszają psy, a zwłaszcza rodzice dzieciaka.

No właśnie, rodzice. Najczęściej są to marne parodie rodziców, które nie tylko ża życia miały bezpieczeństwo pociechy w dupie, nie upilnowały, a nawet nie nauczyły podstawowych zachowań w ruchu drogowym, a teraz pozują na ofiary, krzycząc przy każdej możliwej okazji w kierunku kierowcy "morderca".

No, ale powiedzmy że po 2 latach, sprawa kończy się jednak uniewinnieniem.

Czy kierowca zostanie przeproszony chociaż (bo nie mówię tu o sądowych dochodzeniu jakichkolwiek satysfakcji) przez rodziców albo prokuratora?

A skąd, będzie traktowany jako zbir, któremu udało się, fuksem, uniknąć odpiwedzialności za zabicie dziecka.

A winni, czyli rodzice, będą cholernymi ofiarami.

Porypane.

Nie chcę też tu generalizować, że wszyscy rodzice są w takich sprawach winni. Bo dzieci, jak to dzieci, nie upilnuje się 24/7.
Ale najczęściej, ci którzy są najgorszyzmi rodzicami, najbardziej później wieszają psy, na Bogu ducha winnym człowieku.

Jak to łatwo jest kogoś obrzucić błotem za swoje własne winy...

No to tyle moich przemyśleń, pozdrawiam.
Zgłoś
neonline 2016-02-29, 23:54
Deskomskan,, szkodzi kurwa.. wiedziałem Desmoksan i Jebuduu jububu rucububu buuum cyym baaam JEBNUDUDU UBUDUDU jebudud ahrgrr i ,,wiedziałem,, ,,ale zajebał,, ububu dububu grr agrrr hrrr mrrr prrr ssruu JEBUDUDUD UB
Zgłoś
Nidrax 2016-03-01, 0:22
3:20 jak zwykle idioci na skrzyżowaniu Żołnierskiej-Wernyhory-Mickiewicza-Reduty Ordona muszą w coś przypierdolić. Jak nie w inny samochód, to w budynek albo znak. Moje miasto takie piękne, tylko ludzie zjebani.
Zgłoś
assire 2016-03-01, 0:26
Może mi ktoś powiedzieć jak to jest że ci cholerni kierowcy ciężarówek co rusz przypierdolą w jakiś most/wiadukt? Co oni, kurwa, nie wiedzą czym jadą, jak wysoki mają zestaw? Czy są po prostu niedojebani i nie umieją przeczytać dwóch cyfr na znaku?
Zgłoś
Anal_Intruder_69 2016-03-01, 1:19
Loaloa, a gdzie Twój tekst z siekierą? Widzę, że tajemna funkcja podpisu została Ci objawiona!

Akcja pt. "Wspieramy Sadola": Premium za grosze: KLIK, albo zrzutka: KLIK
Zgłoś
PhantomMask 2016-03-01, 10:20
Sonal napisał/a:

A co Ci to przeszkadza? Przecież nie musiał oglądać kierowca. Jak gdzieś dalej jedziesz to nie puszczasz dzieciom filmów?

No tak kurwa bo tirem to się z dziećmi jedzie
A to, że ci tato puszcza bajki jak gdzieś jedziecie to inna sprawa
Zgłoś
T-Will 2016-03-01, 10:41
Bardziej od tych kolizji załamuje mnie "muzyka" jakiej ludzie słuchają.
Zgłoś
deejay1910 2016-03-01, 22:24
assire napisał/a:

Może mi ktoś powiedzieć jak to jest że ci cholerni kierowcy ciężarówek co rusz przypierdolą w jakiś most/wiadukt? Co oni, kurwa, nie wiedzą czym jadą, jak wysoki mają zestaw? Czy są po prostu niedojebani i nie umieją przeczytać dwóch cyfr na znaku?

Tak, ja mogę. Większość (jak nie wszystkie) znaki dotyczące ograniczeń wysokości są błędne. Stawiają znaki np 3,6m a spokojnie mieści się 4,25m. Fakt że akurat ten kierowca to idiota, ale nie wrzucaj wszystkich do jednego worka. Sam bym kiedyś o mało nie zajebał w wiadukt na słowacji nauczony na polskich realiach
Zgłoś
kokos_123 2016-03-01, 23:51
SpirytusSalicylowy napisał/a:

@kokos Coś Ty kurwa zrobił z tymi przecinkami?

Strzelałem
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem