ku przestrodze
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wielu wypadków można by było uniknąć, gdyby cymbały nie patrzyły na metr przed samochodem i widząc, że ktoś popełnił błąd jakoś reagowały, naciskały pedał hamulca lub lekko skręcały, a nie trąbiły i wbijały się jak dzik w sosnę, bo oni mieli pierwszeństwo. Zero ograniczonego zaufania i myślenia. Zrób coś nieszablonowego na drodze, a wszystkie lemingi się wokół pogubią.
2:25 wymuszenie kolizji
Tak patrzę na to i nie wiem czy to jest spowodowane ,że coraz więcej kamerek jest i po prostu ujawniają one debilizm ludzki czy po prostu ludzie coraz głupsi. 90% tych wypadków było do uniknięcia jakby nie zachowywali się jak pierdolone święte krowy "bo ja mam pierwszeństwo i chuj".
Super ,że wina kogo innego i miał pierwszeństwo i na prawie był a teraz kurwa i tak ma w chuj problemów bo odholować trzeba, jebać się z ubezpieczycielem i warsztatem i dymać z buta jak nie dadzą zastępczaka.
Jakbym ja tak jeździł z klapkami na oczach i "bo mam pierwszeństwo i nie hamuję bo nie i chuj" to 1-2 kolizje/wypadki miesięcznie bym miał i chuj ,że nie z mojej winy.
Czasem mądrzejszy musi ustąpić głupszemu - dla swojego dobra.
Super ,że wina kogo innego i miał pierwszeństwo i na prawie był a teraz kurwa i tak ma w chuj problemów bo odholować trzeba, jebać się z ubezpieczycielem i warsztatem i dymać z buta jak nie dadzą zastępczaka.
Jakbym ja tak jeździł z klapkami na oczach i "bo mam pierwszeństwo i nie hamuję bo nie i chuj" to 1-2 kolizje/wypadki miesięcznie bym miał i chuj ,że nie z mojej winy.
Czasem mądrzejszy musi ustąpić głupszemu - dla swojego dobra.
Pierwszy filmik z Trzebnicy, często walą w ten wiadukt i z jednej i z drugiej strony.
Pomimo że to tylko filmik, w 4:07 odruchowo prawą nogę nacisnąłem wyimaginowany hamulec
Małe dzieci, przebiegające przez drogę, z za samochodów. Widać rodzice nie chcą dostawać 500zł na dziecko.
@kokos Coś Ty kurwa zrobił z tymi przecinkami?
Podstawowa zasada, która mi wiele razy oszczędziła niepotrzebnych kolizji
- Zakładaj z góry, że wszyscy na drodze są idiotami.
- Zakładaj z góry, że wszyscy na drodze są idiotami.
Co do ~5:40, gratuluje ogladania filmu podczas jazdy. Naprawde winszuje
@donkapusta Gdzie on napisał, że WSZYSTKIE?
1.Michal napisał/a:
Wielu wypadków można by było uniknąć, gdyby cymbały nie patrzyły na metr przed samochodem i widząc, że ktoś popełnił błąd jakoś reagowały, naciskały pedał hamulca lub lekko skręcały, a nie trąbiły i wbijały się jak dzik w sosnę, bo oni mieli pierwszeństwo. Zero ograniczonego zaufania i myślenia. Zrób coś nieszablonowego na drodze, a wszystkie lemingi się wokół pogubią.
Nieszablonowo to możesz sobie chleb kroić, a nie po drodze jeździć.
Chyba lepiej przypierdolić w sprawcę zdarzenia czy amatora "nieszablowych rozwiązań drogowych" niż uciekać i samemu spowodować kolizję albo kogoś potrącić tym bardziej jak się nie ma kamerki i sprawca ucieknie jak gdyby nigdy nic.
Yellow_Submarine napisał/a:
Nieszablonowo to możesz sobie chleb kroić, a nie po drodze jeździć.
Chyba lepiej przypierdolić w sprawcę zdarzenia czy amatora "nieszablowych rozwiązań drogowych" niż uciekać i samemu spowodować kolizję albo kogoś potrącić tym bardziej jak się nie ma kamerki i sprawca ucieknie jak gdyby nigdy nic.
Tu masz racje, nauczylem sie jednej rzeczy, walic w sprawce ( mialem okazje, ale na szczescie nie musialem ). Kiedys jadac DK7 koles przejechal mi przez pasy na czerwonym, na skuterze. Ledwo sie wyratowalem. Od tej pory wychodze z zalozenia, albo on albo ja.
Ja w robocie dziennie robię po 150-200 km, fakt może i nie są to jakieś mega trasy ale tyle debilstwa co widuję na drodze to głowa mała.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów