Wiadomo ku czemu...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
25 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Najlepsi podludzie na rowerach vs. torowisko
Ten co przeleciał w trybie nieśmiertelności przez skrzyżowanie też nieźle niedojebany
Ten co przeleciał w trybie nieśmiertelności przez skrzyżowanie też nieźle niedojebany
5:43 pieszy w tej sytuacji nie ma prawa wyjść zza samochodu tak nagle. W sumie to nawet zdrowy rozsądek zabrania
Dziewczyno, dziewczyno, dziewczyno ma. Dlaczego jesteś taka? Dziewczyno, dziewczyno, dziewczyno ma. Odrzucasz miłość chłopaka. Opa, opa opa!
Ten ostatni to po prostu kurwa pięknie się wkomponował między drzewkami
2:10 w tym przypadku motopizdeczka miała włączony kierunkowskaz bo zjeżdżała z ronda a z racji tego że te prztyczki od kierunków w moto czasami projektują debile albo chłop prowadzi w rękawicach bokserskich i nie wyczuwa czy przełącznik jest w odpowiedniej pozycji czyli neutralnej czy się nie cofnął. Wiem coś o tym bo sam dopierdalam na kiblu do pracy i też czasami mnie te przełączniki wkurwiają, w moto ciężej ogarnąć że kierunek nadal jest włączony bo nie ma tego wkurwiającego cykania a jak świeci słońce to ciężko na rozdzielczej dojrzeć.
6:55 kara dla kierowcy. Jakim trzeba być kurwa debilem żeby przy pustej drodze jechać lewym pasem.
Rondo dwupasmowe to jednak zbyt ciężkie jest dla wielu kierowców. Jak można skręcając w lewo zajmować zewnętrzny pas... no i oczywiście nie jest ich wina, bo przecież oni cały czas jechali swoim pasem.. -.-' Nie chcę też usprawiedliwiać tutaj kierowców z wewnętrznych pasów, bo istnieje zasada ograniczonego zaufania. Ale jednak KURWA co odcinek to samo się powtarza, że nagrywający skręcają w lewo jedzie od początku zewnętrznym pasem.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów