Niezmiennie – ku przestrodze
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
4:45 - a to przypadkiem nie jest jedno z tych super bezpiecznych, błyskających, inteligentnych przejść dla pieszych?
W ostatnim oczywiście wina janusza z tira ale czarnego chuja w dupe bym dojebał temu który w ten sposób to rondo tymczasowe zrobił/zaprojektował gdzie jeden z kierunków ma na przestrzał jazdę na wprost.
5:35 Ten zajebisty widok na szybę od strony z której kurwa nie miała zapiętych pasów
Siberian_Meat_Grinder napisał/a:
4:45 - a to przypadkiem nie jest jedno z tych super bezpiecznych, błyskających, inteligentnych przejść dla pieszych?
Tak to jedno z nich, ale to nie działa, jeśli pieszy nie jest równie inteligętny
3:40 - nie ma to jak tory na zakręcie i gaz w opór. Przynajmniej szpital niedaleko.
Pieszy nie musi by inteligentny, wystarczy by był ogarnięty/miał odrobinę instynktu samozachowawczego. Ale kierowcy maja tak samo, wydaje im się, że nowe systemy bezpieczeństwa w samochodach, zrobią wszystko za nich.
kokos_123 napisał/a:
Tak to jedno z nich, ale to nie działa, jeśli pieszy nie jest równie inteligętny
Pieszy nie musi by inteligentny, wystarczy by był ogarnięty/miał odrobinę instynktu samozachowawczego. Ale kierowcy maja tak samo, wydaje im się, że nowe systemy bezpieczeństwa w samochodach, zrobią wszystko za nich.
3:40 - no poszło idealnie jak powinno (no nie w sumie, mogło lepiej, mogło być tam np. drzewo). Szkoda mi tylko dojeżdżających do pracy tramwajem, przez jednego idiotę pewnie było trochę zablokowane.
A co to się kurwa odjebało na pierwszym filmiku? mgłe jak w smoleńsku dojebało.
kokos_123 napisał/a:
To co dopiero powiesz o tym debilu, który zapierdala jakby na torze wyścigowym był. Kurwa, widzi przejście, widzi że się pojazd zatrzymał przed przejściem a on tnie jakby nigdy nic. Żadne kurwa punkty i mandaty. Za wyprzedzanie na przejściu powinni od razu zabierać prawo jazdy. Bez żadnego wyjątku!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów