Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Wiesz czemu? Bo wpierdalasz ciągle te same opisy. Zamiast poświęcić 10 sekund aby napisać coś innego to CTRL+C -> CTRL+V
Chuj ci w dupę.
5:45 - po co on otwierał te drzwi ?
Oglądam te twoje kompilacje ale piwa nigdy ci nie dam.
Wiesz czemu? Bo wpierdalasz ciągle te same opisy. Zamiast poświęcić 10 sekund aby napisać coś innego to CTRL+C -> CTRL+V
Chuj ci w dupę.
Stary, nie potrzebuję twojego piwka – oglądaj, ucz się i wyciągaj wnioski – to jest dla mnie najważniejsze, a nie twoje piwko.
Szerokości, przyczepności, pokory i rozwagi
Strzała
4:30 No kim trzeba być aby na takiej drodze nie jechać na długich ?
Wydaje mi się, że to były długie (a raczej "trochę mocniejsze mijania"), w 4:59 je wyłączył.
Stary, nie potrzebuję twojego piwka – oglądaj, ucz się i wyciągaj wnioski – to jest dla mnie najważniejsze, a nie twoje piwko.
Szerokości, przyczepności, pokory i rozwagi
Strzała
I bardzo dobrze, a co masz pisać? W dzisiejszej kompilacji, Marian puknął Andrzeja, Jola parkuje w Oli itd.
Velture, raz to są kompilacje, a nie pojedyncze wrzutki a'la fantastico (swoją drogą, mogli by mu zbiorczy zrobić, bo chłopaczyna po kilkadziesiąt wrzutek dziennie ma), a dwa opis tu potrzebny tylko adminom sadola.
Wystarczy ruszyć nadal upewniając się czy nic nie jedzie ( czyli nie patrząc przed siebie )jak w ogóle można odpierdolić coś takiego jak w 3 minucie ?
Jest też sytuacja odwrotna w 3:35 ruszyć patrząc przed siebie, bez upewnienia się czy nic nie jedzie.
Velture, raz to są kompilacje, a nie pojedyncze wrzutki a'la fantastico (swoją drogą, mogli by mu zbiorczy zrobić, bo chłopaczyna po kilkadziesiąt wrzutek dziennie ma), a dwa opis tu potrzebny tylko adminom sadola.
Dać mu cały osobny dział najlepiej...
Skończyłby jak dokumentalne.
1:08 Skurwysyn oczywiście kierunkowskazu nie dał! Skąd się biorą debile, którzy na skrzyżowaniu z łamanym pierwszeństwem jadą za główną bez kierunkowskazu? Co to trzeba mieć we łbie!
Można by się kłócić godzinami na ten temat. Gość nie zmienia pasa ruchu, są znaki na słupach i jezdni. Nie jestem jakimś specjalistą, ale już trochę jeżdżę bezwypadkowo i bezkolizyjnie, mogę się mylić ale:
W takim wypadku też nie włączam i tego samego spodziewam się od innych kierowców, #yolo. pozdr.
Poza tym zasada ograniczonego zaufania.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów