Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
kierujący seatem, prawidłowo trzymane rączki na kierownicy i poślizg opanowany a nie jak kurwa mistrzowie kierownicy jedna łapa na czubku kierownicy druga na drążku zmiany biegów i wielki hołowczyc... Piwko dla kierowcy seata.
Taki chuj, specjalnie rozbujał auto i wpadł w poślizg, skręcając i odpuszczając kierownicą.
Skoro ma EPS, a ma bo go wyprowadził, to powinien sterować jednostajnym ruchem, bez wprowadzania w poślizg.
3:55, specjalnie jebnął w to Audi, nie powiecie mi, że nie dało się zatrzymać samochód. Zwykła zawiść.
Rydzyka auto dlatego zajebał
Niezmiennie -
No to za bezpieczny weekend, Władziu!
Jeden z niewielu wartościowych kanałów w internecie, piwko
Ogromnie mi miło – dzięki.
I cieszę się, że tutaj na sadolu, też jest (jak do tej pory) dobrze przyjmowany.
Pozdrawiam
Powiedzcie mi kurwa wy jebane eksperty od wszystkiego czyja wina? Dzisiaj jak wracałem z roboty jadąc trzypasmową jezdnią pasem skrajnym prawym wymusiła na mnie pierwszeństwo kobitka, która wyjechała z podporządkowanej(skręcała w prawo) i natychmiast spotkała ją kara boska, ponieważ tuż po wyjechaniu, dosłownie zdążyła wyprostować koła i zderzyła się bokiem z gościem z pasa środkowego, który zmieniał ten pas na pas prawy.
I to jest problematyczna kolizja, bo włączając się do ruchu z drogi podporządkowanej trzeba ustąpić pierwszeństwa wszystkim.
kierujący seatem, prawidłowo trzymane rączki na kierownicy i poślizg opanowany a nie jak kurwa mistrzowie kierownicy jedna łapa na czubku kierownicy druga na drążku zmiany biegów i wielki hołowczyc... Piwko dla kierowcy seata.
Ja tak jeżdżę i narazie każdy poślizg wyciągnąłem, i co teraz? ale ja mam RWD, więc łatwiej
(zabronione jest zmienianie pasa na skrzyżowaniu, no chyba że były światła).
Czyli mówisz, że wystarczy Cię wpuścić na wewnętrzny pas (dwupasmowego) ronda i już nigdy z niego przepisowo nie zjedziesz?
Ja tak jeżdżę i narazie każdy poślizg wyciągnąłem, i co teraz? ale ja mam RWD, więc łatwiej
Czyli mówisz, że wystarczy Cię wpuścić na wewnętrzny pas (dwupasmowego) ronda i już nigdy z niego przepisowo nie zjedziesz?
Nie, rondo jest specyficznym rodzajem skrzyżowania. Ale nie przejmuj się, większość kierowców też nie ogarnia rond.
offduty, wręcz coś przeciwnego wynika z opisu kalijanka. Manewr włączania się już zakończył, a po nim nastąpił manewr zmiany pasa. Ale konkretniej opisałem to w moim wcześniejszym poście.
Szkoda tylko, że w poślizg wpadł na własne życzenie, "dzięki" niepłynnemu machaniu kierownicą. Tak się nie skręca.
Patrząc po umiejscowieniu kamery, zrobił to celowo, żeby się popisać.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów