Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:46
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
~DMT 2016-12-15, 16:32 12
Polskie_Drogi napisał/a:

Niezmiennie – ku przestrodze

Niezmiennie -
Zgłoś
PabloEskobar 2016-12-15, 17:23 6
Jeden z niewielu wartościowych kanałów w internecie, piwko
Zgłoś
flejtuch 2016-12-15, 17:26 43
kierujący seatem, prawidłowo trzymane rączki na kierownicy i poślizg opanowany a nie jak kurwa mistrzowie kierownicy jedna łapa na czubku kierownicy druga na drążku zmiany biegów i wielki hołowczyc... Piwko dla kierowcy seata.
Zgłoś
kalijanek 2016-12-15, 17:30
Powiedzcie mi kurwa wy jebane eksperty od wszystkiego czyja wina? Dzisiaj jak wracałem z roboty jadąc trzypasmową jezdnią pasem skrajnym prawym wymusiła na mnie pierwszeństwo kobitka, która wyjechała z podporządkowanej(skręcała w prawo) i natychmiast spotkała ją kara boska, ponieważ tuż po wyjechaniu, dosłownie zdążyła wyprostować koła i zderzyła się bokiem z gościem z pasa środkowego, który zmieniał ten pas na pas prawy.
Zgłoś
~DMT 2016-12-15, 17:57 2
kalijanek napisał/a:

Powiedzcie mi kurwa wy jebane eksperty od wszystkiego czyja wina?

Mówisz i masz:

(Art. 22. ust. 4): "Kierujący pojazdem, zmieniając zajmowany pas ruchu, jest obowiązany ustąpić pierwszeństwa pojazdowi jadącemu po pasie ruchu, na który zamierza wjechać, oraz pojazdowi wjeżdżającemu na ten pas z prawej strony".

Wina gościa, pomimo że baba również złamała przepisy, za co na bank dostała odpowiednią nagrodę...
Zgłoś
e................a 2016-12-15, 17:57
Też ostatnio wyjebałem. Świeży śnieg, -1*C, jechałem z 30 km/h za autobusem i na zakręcie fura dostała poślizgu i się zatrzymałem na innym aucie. 5 minut później w tym samym miejscu inne auto wpadło w poślizg i dosłownie na milimetry minęło mój samochód kończąc na busie.
Zgłoś
Henboh 2016-12-15, 17:58 1
kalijanek napisał/a:

Powiedzcie mi kurwa wy jebane eksperty od wszystkiego czyja wina? Dzisiaj jak wracałem z roboty jadąc trzypasmową jezdnią pasem skrajnym prawym wymusiła na mnie pierwszeństwo kobitka, która wyjechała z podporządkowanej(skręcała w prawo) i natychmiast spotkała ją kara boska, ponieważ tuż po wyjechaniu, dosłownie zdążyła wyprostować koła i zderzyła się bokiem z gościem z pasa środkowego, który zmieniał ten pas na pas prawy.

Sytuacja pewnie była już za skrzyżowaniem, więc baba niestyty była już na pasie, więc miała pierwszeństwo, przed zmieniającym pas.

Zresztą na skrzyżowaniu też by nie była winna, bo dostała w bok (zabronione jest zmienianie pasa na skrzyżowaniu, no chyba że były światła). Gdyby na skrzyżowaniu dostała w róg lub tył, zapewne współwina lub jej wina (zmiana na skrzyżowaniu przeciw wymuszeniu) zależnie od uszkodzeń i decyzji policji.
A na filmie 1:50 wymuszenie.
Zgłoś
Dżizas_kurde 2016-12-15, 18:42 3
Piwko dla kierownika seata za opanowanie i profesjonalne wyjście z opresji.
Chuj mu w dupę bo sam się o to prosił - "dokręcił" zakręt zbyt gwałtownie na moment przed poślizgiem.
Tak czy siak. Brawo !

2:32.... słychać grzechotanie ABSu... jakby go nie miał to by się normalnie zatrzymał...

3:20 - przyznać się sadole - czyja to kamera ?
Zgłoś
Meffiu1 2016-12-15, 20:19
Jak sie ta karma nazywa w 5:20?
Zgłoś
waloos 2016-12-15, 20:30 3
3:55 no kurwa takiego "skorzystania" to chyba tu jeszcze nie widziałem. Gość niby hamował, ale skręcił w lewo żeby trafić to audi! Szkoda, że nie było pokazane czym ten ktoś jechał, ale nie wierzę że z przodu jakiś reflektor albo zderzak nie nadawał się do wymiany!
Zgłoś
WampirCS 2016-12-15, 20:36
5:26 Się chłop zdenerwował jak by mu matkę zgwałcili
Zgłoś
kavkaz 2016-12-15, 20:37 4
0:48 dobrze, że tak de facto ucierpiał ten co zajebał,
3:55, specjalnie jebnął w to Audi, nie powiecie mi, że nie dało się zatrzymać samochód. Zwykła zawiść.
Zgłoś
Eleir 2016-12-15, 20:39 1
flejtuch napisał/a:

kierujący seatem, prawidłowo trzymane rączki na kierownicy i poślizg opanowany a nie jak kurwa mistrzowie kierownicy jedna łapa na czubku kierownicy druga na drążku zmiany biegów i wielki hołowczyc... Piwko dla kierowcy seata.

zacznijmy od tego, że 70% kierowców by się zesrało podczas najprostszego poślizgu bo panika i lewe ręce. A to, że ktoś nie jeździ ciągle z dwoma rękoma na kierownicy o niczym nie świadczy, bo jak ktoś ma normalne ruchy i nie miał wiecznie zwolnienia na wf to sobie poradzi..
Zgłoś
rogal141 2016-12-15, 20:49 13
Ludzie to jednak są kurwy, " nie mówię o wszystkich". Chodzi o sytuację w której możesz wyhamować zmienić pas by nie uderzyć, i wtedy strąbić, wyzwać czy pobić. Ale nie specjalnie przyśpieszę by uderzyć. Ciekawe jak się zachowają kiedy bedą po 2 stronie. I bedą mówić ale pan specjalnie we mnie uderzył? nie ogaraniam tego.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem