To właśnie dzięki takim nagraniom wszyscy mamy niepowtarzalną okazję uczyć się na błędach innych.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:46
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Niektórzy to sami się proszą, ale gość w 5:00 chyba jedzie na letnich oponach, bo przy takiej prędkości to nie miał prawa wpaść w poślizg.
Kurwa po filmiku widać że droga ślizga trza powoli echać a te lumpy kaj że napieprzają ile fabryka dała...
pisage napisał/a:
nie nie, właśnie na takim zakręcie wpadasz w poślizg, bo jest to źle wyprofilowany 90° z ubitym śniegiem i lodemNiektórzy to sami się proszą, ale gość w 5:00 chyba jedzie na letnich oponach, bo przy takiej prędkości to nie miał prawa wpaść w poślizg.
Masz jechać tak, żeby cię nie przechylało na fotelu, wtedy zawsze dojedziesz.
pisage napisał/a:
Niektórzy to sami się proszą, ale gość w 5:00 chyba jedzie na letnich oponach, bo przy takiej prędkości to nie miał prawa wpaść w poślizg.
Kretyn porostu wcisnął hamulec w środku zakertu, i sie dziwi ze prosto pojechał. Niektórzy to naprawdę nie powinni mieć prawa jazdy.
@up
@upup
weźcie mi kurwa wytłumaczcie sytuację z 3:42... gość jedzie jak debil po takiej drodze jeszcze w jednym ręku telefon trzyma i nagrywa. Jaki jest cel odpierdalania takiego czegoś? A później "ojciec problem jest..."
@upup
weźcie mi kurwa wytłumaczcie sytuację z 3:42... gość jedzie jak debil po takiej drodze jeszcze w jednym ręku telefon trzyma i nagrywa. Jaki jest cel odpierdalania takiego czegoś? A później "ojciec problem jest..."
Bo Janusz ma 10 letnie zimówki z Niemieckiego szrotu i warunki zimowe mu nie straszne.
tego smiecia z 3:43 to w ogole mi nie zal, nawet szkoda ze w slup nie przyjebal to moze by zmadrzal troszke
LAMA z 4:12 Niby 'LAMA" a jednak SKILL
@wonszo Kolego kamerka GOPRO cos ci mowi? Nie trzymal w rece telefnu...
@wonszo Kolego kamerka GOPRO cos ci mowi? Nie trzymal w rece telefnu...
pierwszy filmik - po śladach na drodze widać, że to nie pierwsza osoba, która w tym miejscu wpadła w poślizg
odkąd to oglądam to na drodze każdy kto chce wyjechać z podporządkowanej wydaje mi się "podejrzany"
kdwdj napisał/a:
pierwszy filmik - po śladach na drodze widać, że to nie pierwsza osoba, która w tym miejscu wpadła w poślizg
Nie ten wcześniej jechał zygzakiem (zapewne na dużo mniejszej prędkości niż nagrywający), ale nie widzę tam śladów poślizgu (przednie koła robią ładną sinusoidę, a tylne nie wychodzą poza ślady przodu), no chyba że coś przeoczyłem. Gnojki się śmieją, ale gdyby zamiast pola był rów, drzewo albo inny samochód, to dopiero byłoby "śmiechów co niemiara".
A swoją drogą, ludzie na takich ośnieżonych głupieją. Czasem nawet czarna jezdnia bywa śliska (czarny lód), a białe drogi to często śnieg ubity do lodu, a na lodzie nawet najlepsze zimówki nie pomogą. Ale debile zachowują się na białym prawie jak na suchym asfalcie. Mocne hamowanie, nagłe przyspieszenia, ale o hamowaniu silnikiem mało kto słyszał, a jechać poniżej 50km/h to hańba do końca życia (choćby miało się skończyć już za następnym zakrętem).
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów