To właśnie dzięki takim nagraniom wszyscy mamy niepowtarzalną okazję uczyć się na błędach innych
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:46
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Cynski napisał/a:
1:10 - kto czegoś takiego słucha, kto coś takiego tworzy?
sam właściciel audi
Serdecznie polecam tramwaj z 3:40...
a wszystkie kurwy które spierdalają po stłuczce, jak ta z 4:10, winny być pozbawiane prawa jazdy dożywotnio.
a wszystkie kurwy które spierdalają po stłuczce, jak ta z 4:10, winny być pozbawiane prawa jazdy dożywotnio.
6:30 - Disco disco ponad wszystko gaz do dechy a tu jeb
Cytat:
Na bank najebany albo naćpany. Może miał ze sobą jeszcze jakieś fanty albo towar. Albo poszukiwany był.
Golf z pierwszego fragmentu na bank od lekarza emeryta z Niemiec do kościoła tylko jeżdżony.
1:40 - "kurwa auto jedzie mi na czołówkę - a chuj, przyspieszę i będę na niego jechał, a później dramatycznie ucieknę na pobocze - będzie materiał na jutuba ..."
przy pierwszej sytuacji uchyliłbym okno i powiedział gościowi: "nie masz prawego światła stop!"
Ciekawe czy szybciej trafimy na jakiś filmik z rozjebania się przez Panią premier tutaj czy zdobędą go te hieny z telewizji
Zawsze się śmiałem jak mówiło się o disco polo jako typowo polskiej muzyce, ale im więcej tych filmów z kamerek tym bardziej się utwierdzam, że ludzie tego gówna słuchają na co dzień!
I nie kurwa, nie wyjeżdżajcie z tekstami, że jak idę na imprezę to pewnie do tego tańczę. Nie, właśnie kurwa nie. Disco Polo to jest coś co skutecznie zabija dla mnie każde wesele, imprezę czy inną okoliczność. Mamy tyle fajnych i tanecznych piosenek, że discopolo ze swoim jednostajnym rytmem powinno już dawno odejść w zapomnienie.
I nie kurwa, nie wyjeżdżajcie z tekstami, że jak idę na imprezę to pewnie do tego tańczę. Nie, właśnie kurwa nie. Disco Polo to jest coś co skutecznie zabija dla mnie każde wesele, imprezę czy inną okoliczność. Mamy tyle fajnych i tanecznych piosenek, że discopolo ze swoim jednostajnym rytmem powinno już dawno odejść w zapomnienie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów