Na polskich drogach bez zmian
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:46
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Lol, ale ta laska z 3:12 jest tępa...
Gościa z 6:20 powinni tam w tym rowie kurwa zakopać. Pierdolona kurwa bez wyobraźni... Tylko się człowiek wkurwi przez takie nagrania
Cytat:
Lol, ale ta laska z 3:12 jest tępa...
Czemu tępa to chyba raczej ten typ co jechał przed nimi jest popierdolony i powinni go skierować na leczenie !
Cytat:
Gościa z 6:20 powinni tam w tym rowie k***a zakopać. pie**olona k***a bez wyobraźni... Tylko się człowiek wk***i przez takie nagrania :idzwch*j:
Potwierdzam
gość z 4.00 chyba ruszył na czerwonym?
Debilem z 3:10-3:20 powinna się policja zainteresować i ubezpieczyciele aut biorących przez niego w stłuczce oby tablice było widać
00:48 założę się że policjanci nawet nie wiedzieli czyja wina i dlatego nie przystąpili do interwencji
0:58 uśmiałem się gdy ten ktoś wypadł z busa
@up Typiara jak już
Babka w 3:10 najpierw analizuje sytuacje, komora mieszania jest pusta następuje zwolnienie blokady...
trochę spóźniona kompilacja, większość już była jakiś czas temu, a PD zawsze ceniłem za unikatowe nagrania i za szybkość "wychodzenia"
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów