Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
1:52 - typ z BMW najlepszy - wina ewidentnie po jego stronie i jeszcze wypierdala z pytaniem ,,z którego pasa pan jechał"
Za materiał oczywiście piwko jak zawsze.
Szmata z 2:38 powinna zostać uznana współwinną tego wypadku i oczywiście żadnego odszkodowania. Głupie kurwy z telefonami przy mordzie - za grosz podzielności uwagi i jak pierdoli przez telefon, to jest po prostu wycięta z rzeczywistości.
Chyba coś Ci się pomyliło kolego:
-nie masz pewności, że nie miała zestawu słuchawkowego/słuchawki bluetooth
-jeśli to ona prowadziła to zdążyła wyhamować i wina leży tylko i wyłącznie po stronie kretynów z tyłu, którzy nie umieli zachować odpowiedniego odstępu. Ale przecież u nas w kraju to jest tak powszechne - jazda na zderzaku a potem kurwa pretensje ,,zahamowała pani w ostatniej chwili!".
Jestem ciekawy czy kierowca go w ogóle zauważył.
Ciekawe ilu powie, że wina kolesia z czarnego a ilu, że wina szarego.
W sensie ciekawa sytuacja bo szary nie ma żadnych znaków więc teoretycznie musi ustąpić pierwszeństwa a czarny ma trójkącik więc też musiał ustąpić.
Wina bezdyskusyjna czarnego aby nie zaczynać gównoburzy czy mam rację czy nie.
0:44
W sensie ciekawa sytuacja bo szary nie ma żadnych znaków więc teoretycznie musi ustąpić pierwszeństwa a czarny ma trójkącik więc też musiał ustąpić.
Po prawej jest znak ustąp pierwszeństwa. Zamykam dyskusję, piszę choć wiem że jesteś etatowym trollem.
0:44
[quote=Velture]value
Oprócz tego, że focus miał trójkąt to włączał się do ruchu ze strefy ruchu więc musi bezwzględnie ustąpić pierwszeństwa wszystkim uczestnikom
Tym bardziej na takiej małej uliczce! To równie dobrze mogła być strefa zamieszkania i gdyby facet go potrącił to byłaby jego wina.
4:30 co za idiota! Uciekać z miejsca wypadku w czasach gdy pełno kamerek.
Na dodatek rozjebał sobie chłodnicę i za 5minut zatrze slinik...kurwa pacan do kwadratu. No ale kilkunastoletnie BMW więc jakiego innego kierowcy można się spodziewać.
Szmata z 2:38 powinna zostać uznana współwinną tego wypadku i oczywiście żadnego odszkodowania. Głupie kurwy z telefonami przy mordzie - za grosz podzielności uwagi i jak pierdoli przez telefon, to jest po prostu wycięta z rzeczywistości.
Muszę o to zapytać: Co Ty pierdolisz?!
O pierdolenie pytam jaka jej wina nawet jakby kierowała.
Skąd wywnioskowałeś, że to ona - jako rozmawiająca - kierowała? W kabinie był jeszcze jakiś facet.
Po prawej jest znak ustąp pierwszeństwa. Zamykam dyskusję, piszę choć wiem że jesteś etatowym trollem.
Słusznie pyta - Ciebie jadącego gówno obchodzi kto ma jakie znaki na innych ulicach. Patrzysz na "swoje".
Tu nie było żadnego oznaczenia, że jedzie drogą z pierwszeństwem, więc teoretycznie dojeżdżał do skrzyżowania równorzędnego i powinien przepuścić tego z prawej.
Głupoty gadasz. Znak D-1 jest znakiem INFORMACYJNYM. Ma ci UŁATWIĆ przejazd przez skrzyżowanie. Jego brak nie oznacza, że nie masz pierwszeństwa. To na wlocie podporządkowanym musi się obligatoryjnie pojawić A-7/B-20. Przez lata w ogóle nie stosowano znaków D-1 na większości prostych skrzyżowań.
Powiedziała mieliśmy wypadek, tzn. że kto inny kierował, więc jedyną szmatą jesteś tutaj Ty
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów