Jak nie jeździć? O tak...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
5 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
4 minuty temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
2:24
Nie jestem pewien tej sytuacji ale chyba wyjątkowo kierowca AUDI nie jest winny
Nie jestem pewien tej sytuacji ale chyba wyjątkowo kierowca AUDI nie jest winny
hellbwoi napisał/a:
90% już była solo lub w składankach, słaba kompilacja.
Była może 1/10 z tych filmików. A to, że były solo to nie wiem czy wiesz kretynie, ale skądś autor musi wziąć te filmiki, a nie kurwa sam je nagrywa. Poza tym zaskoczę cię, nie wszyscy siedzą przed kompem cały dzień i oglądają tylko filmiki z wypadków
@b0r000
Kierowca audi jest winny nie ustąpienia pierwszeństwa jeśli tylko nagrywający jest na drodze głównej a audi wyjeżdża z podporządkowanej, a wszystko na to wskazuje (po lewej auta stoją przed znakiem "ustąp").
Kierowca audi jest winny nie ustąpienia pierwszeństwa jeśli tylko nagrywający jest na drodze głównej a audi wyjeżdża z podporządkowanej, a wszystko na to wskazuje (po lewej auta stoją przed znakiem "ustąp").
1:30 - typowy przykład idioty, który zamiast manewrować i ratować się, trąbi jak powalony... Jak się tak ogląda to większość sytuacji jest do ogarnięcia i wybrnięcia, tylko głąby zamiast omijać/ratować/wyprowadzać samochód to trąbią. Mi nigdy w życiu w podobnych sytuacjach nie przyszło do głowy jako pierwsze żeby trąbić...
MoonBlaze napisał/a:
1:30 - typowy przykład idioty, który zamiast manewrować i ratować się, trąbi jak powalony... Jak się tak ogląda to większość sytuacji jest do ogarnięcia i wybrnięcia, tylko głąby zamiast omijać/ratować/wyprowadzać samochód to trąbią. Mi nigdy w życiu w podobnych sytuacjach nie przyszło do głowy jako pierwsze żeby trąbić...
"Co jest?!?" po głosie słychać, że Janusz poczuł się urażony i w związku z tym musi teraz całemu światu pokazać, że miał pierwszeństwo na drodze.
2:24 - Moim zdaniem Audi jest niewinne. Owszem, gdyby dojechali na skrzyżowanie równocześnie to nagrywający miałby pierwszeństwo, ale Audi znajduje się na skrzyżowaniu dużo wcześniej niż nagrywający. Nagrywający mając znak ustąpienie pierwszeństwa, powinien zwolnić i upewnić się, że ma możliwość kontynuowania jazdy.
Audio już na skrzyżowaniu było, więc nie widzę żadnej jego winy.
Jestem ciekaw jak się sprawa rozwiązała, ale jak dla mnie to nagrywający mógł dostać mandacik.
Audio już na skrzyżowaniu było, więc nie widzę żadnej jego winy.
Jestem ciekaw jak się sprawa rozwiązała, ale jak dla mnie to nagrywający mógł dostać mandacik.
Kutas z tira z 3:00 powinien stracić prawko
Znowu czipso kierowcy komentują. W 2:24 i nagrywający i audi wyjeżdżałli z podporządkowanej, tyle że kamerzysta jechał na wprost a audio robiło lewoskręt i powinno ustąpić. Sytuacja jak na zwykłym skrzyżowaniu tylko tu dojebali po chuju wysepek i wsiuny już się gubią.
sakosa napisał/a:
Była może 1/10 z tych filmików. A to, że były solo to nie wiem czy wiesz kretynie, ale skądś autor musi wziąć te filmiki, a nie kurwa sam je nagrywa. Poza tym zaskoczę cię, nie wszyscy siedzą przed kompem cały dzień i oglądają tylko filmiki z wypadków
A ty co, kurwa, kolega kolegi? weź se spuść z wora to ci przjedzie. Nie moja wina, że czegoś, kurwa, nie widziałeś.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów