Na co uważać na drodze? Jakich zachowań unikać? Osiemdziesiąta ósma przestroga...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
2 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
27 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
1wsza akcja - typowy PSJ (pizdowaty styl jazdy).
Zamiast zjechać na pobocze albo ogólnie do przodu to zjeby umysłowe zatrzymują się na całej szerokości aby ci z tyłu musieli gwałtownie hamować w chujowych warunkach.
Brawo kurwa, brawo.
Zamiast zjechać na pobocze albo ogólnie do przodu to zjeby umysłowe zatrzymują się na całej szerokości aby ci z tyłu musieli gwałtownie hamować w chujowych warunkach.
Brawo kurwa, brawo.
Bo tego nigdzie nie uczą co zrobić jak przed tobą się ktoś rozpierdoli, włączają awaryjne i myślą że git.
jaki tytuł nuty od 1 min ?
micemincer napisał/a:
Bo tego nigdzie nie uczą co zrobić jak przed tobą się ktoś rozpierdoli, włączają awaryjne i myślą że git.
Takiego zachowania nie trzeba uczyć. Trzeba uczyć myśleć, a tego nikt nie robi.
Ładna ostatnia akcja, gdyby się nie śpieszyła to nie zdążyła by przejść na drugą stronę.
Velture napisał/a:
1wsza akcja - typowy PSJ (pizdowaty styl jazdy).
Brawo kurwa, brawo.
jest inne ujęcie we wcześniejszej kompilacji sadistic.pl/polskie-drogi-87-vt452902.htm ( też pierwszy materiał )
2:47 Banany rzucili w lidelu, że się tak śpieszą?
3:45 "Każde pokolenie chce uderzyć w coś"
3:45 "Każde pokolenie chce uderzyć w coś"
Wszystkie 3 kurwy z 2:47 powinny pójść do piachu za takie akcje. Chuje się śpieszą a potem płacz bo się porozpierdalają
kokos_123 napisał/a:
jest inne ujęcie we wcześniejszej kompilacji sadistic.pl/polskie-drogi-87-vt452902.htm ( też pierwszy materiał )
Nom. Czyli tak jak wcześniej pisałem: PSJ
to się nazywa natychmiastowa kara za wchodzenie na przejście na czerwonym
Przypomniała mi się scena ze stolicy z przed jakichś 5 lat. Jechałem sobie tramwajem na mokotowie i widzę babcię która spostrzegła, że jedzie jej tramwaj (następny był za ok 3 minuty) i nagle zmienia tempo z kroku połamanej rencistki na olimpijski bieg na 100m. Miała przeszkodę do pokonania, czerwone światło dla pieszych - tylko co to za przeszkoda dla doświadczonej Warszawianki - ba! co tam kolejna przeszkoda w postaci jadącej na pełnej kurwie karetce pogotowia, która ledwo wyhamowała tuż przed babcią. Ale najważniejsze, cel osiągnięty, zaoszczędzone 3 minuty życia (i stracone 10 sekund innego życia w potrzebie)
Przypomniała mi się scena ze stolicy z przed jakichś 5 lat. Jechałem sobie tramwajem na mokotowie i widzę babcię która spostrzegła, że jedzie jej tramwaj (następny był za ok 3 minuty) i nagle zmienia tempo z kroku połamanej rencistki na olimpijski bieg na 100m. Miała przeszkodę do pokonania, czerwone światło dla pieszych - tylko co to za przeszkoda dla doświadczonej Warszawianki - ba! co tam kolejna przeszkoda w postaci jadącej na pełnej kurwie karetce pogotowia, która ledwo wyhamowała tuż przed babcią. Ale najważniejsze, cel osiągnięty, zaoszczędzone 3 minuty życia (i stracone 10 sekund innego życia w potrzebie)
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów