Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
No to teraz pokaż mi definicje wjechania na rondo ? Bo się okaże, że kurwa źle jeżdżę i powinienem zawsze się wysunąć maską o te pół metra za linię i już będę mieć pierwszeństwo, zamiast stać jak głupi. No chyba że samo najechanie na rondo nie daje mi jeszcze pierwszeństwo, wtedy będzie trochę głupio przy stłuczce.
Z tego co się orientuję policja orzeka po uszkodzeniach ( nie zwracając uwagi kto gdzie był ) i rzeczywiście przywaliliby winę w 4:50, jak i w 5:19 autom z kamerkami. Co w moim przekonaniu byłoby błędem.
A pokaż mi definicje "gwałtownego hamowania", "istotnej zmiany prędkości" itd. Na wszystko definicji nie znajdziesz. Ale jeśli pojazd w jakiejś części (powiedzmy >10%, bo zaraz powiesz, że wystarczy tablice rej wychylić) jest już na skrzyżowaniu, to chyba można uznać, że już wjechał (w tym wypadku w momencie wjechania na skrzyżowanie/za linie warunkowego przez nagrywającego, astra już była w ponad połowie na skrzyżowaniu). Poza tym jeśli nie ma definicji, to znaczy, że żaden nie wjechał na rondo? Czyli obaj sobie wymusili?
Ale masz racje, jeśli nagrywający by się nie przyznał do posiadania nagrania, policja pewnie wlepiłaby mandat astrze.
Przyjrzyj się kto pierwszy znalazł się na rondzie:
Obrazek
W tym momencie, powinna być min noga z gazu (właściwie to noga z gazu powinna być jeszcze przed rondem).
Masz racje, winny wymuszający. Ten co nagrywał.
Już nie wspominając, że wygląda to na celowe wymuszenie OC.
No przynajmniej jeden mądry na tym portalu i zna przepisy. A chołota drogowa się uczyć za darmo póki was policja nie nauczy albo sąd.
i takie praktyki w tych filmach widzę nagminnie, w 90% przypadków normalny człowiek wyhamował by
Pozdrawiam
sadoli
Ktoś ma jeszcze jakieś wątpliwości? Jeśli tak, to:
1. Zamknąć ryj!
2. Spalić prawo jazdy.
Weź się gdzieś odstosunkuj czy coś, cebulo bez narodowości...
No to teraz pokaż mi definicje wjechania na rondo ? Bo się okaże, że kurwa źle jeżdżę i powinienem zawsze się wysunąć maską o te pół metra za linię i już będę mieć pierwszeństwo, zamiast stać jak głupi. No chyba że samo najechanie na rondo nie daje mi jeszcze pierwszeństwo, wtedy będzie trochę głupio przy stłuczce.
Chłopie w vision express mają promocje na okulary.
Typek ci pokazał, że zanim nagrywający wjechał na rondo to tamten już połową auta był na rondzie.
To nie sytuacja gdzie nagrywający był na rondzie już i tamten mu zajechał drogę połową auta.
W 5:30 to wina autobusu bo gość z merca BYŁ już na rondzie a w tej sytuacji o której mówimy gość jeszcze nie był na rondzie.
Już nie ważne...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów