Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
"Oooo i stuczka i mam nagranom..."
Chuj mnie strzela jak ktoś we własnym języku mówić nie potrafi...
Widać, nawet na tej hujowej jakości nagraniu, rysę na audioli, a baba:
- no co?
- no stuknął go.
- no ale delikatnie..
Zresztą nawet jakby jej nie bylo to wiadomo, że trzeba się zatrzymać i sprawdzić. Mi kiedyś jakaś stuknęła niby lekko w tył, z zewnątrz nic nie było widać a potem się okazało, że naprawa na 1000 zł.
raczej ci chodziło o 4:46, ale w 5:15 praktycznie identyczna sytuacja
@up
raczej ci chodziło o 4:46, ale w 5:15 praktycznie identyczna sytuacja
Masz rację, chodziło mi o 4:46. Dzięki za czujność.
@BKKW no ale hola hola, na rondzie to trzeba się zbierać. Tą astrą się prawie położył na tej ulicy przecież. Ludzie w miastach mnie powalają właśnie takimi reakcjami. To samo ci co czekają aż ruszy pojazd przed nimi na światłach, zamiast cały ciąg aut ruszyć w tym samym momencie, szybciej.
Dobre tłumaczenie - Panie, ja jechałem normalnie, co z tego, żeś pan miał pierwszeństwo, skoro się zbierałeś jak po ziemniaki.
I chuj z tym, że wjechał na to rondo w ogóle nie zwalniając. Złamał przynajmniej 2 przepisy, a tu się znalazł jakiś obrońca, który będzie mówił ludziom, jak mają ruszać. Nawet gdyby się zatrzymał, to gówno mu możesz zrobić.
Dobre tłumaczenie - Panie, ja jechałem normalnie, co z tego, żeś pan miał pierwszeństwo, skoro się zbierałeś jak po ziemniaki.
I chuj z tym, że wjechał na to rondo w ogóle nie zwalniając. Złamał przynajmniej 2 przepisy, a tu się znalazł jakiś obrońca, który będzie mówił ludziom, jak mają ruszać. Nawet gdyby się zatrzymał, to gówno mu możesz zrobić.
Yyy nie, wina jest i zawsze będzie po stronie wymuszającego, czyli tego ślimaka, bo to gość z kamerką miał pierwszeństwo.
Yyy nie, wina jest i zawsze będzie po stronie wymuszającego, czyli tego ślimaka, bo to gość z kamerką miał pierwszeństwo.
Ciekawe, z której strony on miał to pierwszeństwo.
Przyjrzyj się kto pierwszy znalazł się na rondzie:
W tym momencie, powinna być min noga z gazu (właściwie to noga z gazu powinna być jeszcze przed rondem).
Masz racje, winny wymuszający. Ten co nagrywał.
Już nie wspominając, że wygląda to na celowe wymuszenie OC.
@BKKW no ale hola hola, na rondzie to trzeba się zbierać. Tą astrą się prawie położył na tej ulicy przecież. Ludzie w miastach mnie powalają właśnie takimi reakcjami. To samo ci co czekają aż ruszy pojazd przed nimi na światłach, zamiast cały ciąg aut ruszyć w tym samym momencie, szybciej.
Co ty pierdzielisz? Srebrne kombi już było na rondzie, gdy autor materiału był przed nim jeszcze 2-3 metry. Pierwszeństwo na rondzie ma ten, który pierwszy na nie wjechał, a nie ten, który jedzie szybciej, gamoniu. Ulica to nie tor wyścigowy.
Nie rób prawka, a jeśli masz, to je wyrzuć.
Przyjrzyj się kto pierwszy znalazł się na rondzie:
Obrazek
Masz racje, winny wymuszający. Ten co nagrywał.
No to teraz pokaż mi definicje wjechania na rondo ? Bo się okaże, że kurwa źle jeżdżę i powinienem zawsze się wysunąć maską o te pół metra za linię i już będę mieć pierwszeństwo, zamiast stać jak głupi. No chyba że samo najechanie na rondo nie daje mi jeszcze pierwszeństwo, wtedy będzie trochę głupio przy stłuczce.
Z tego co się orientuję policja orzeka po uszkodzeniach ( nie zwracając uwagi kto gdzie był ) i rzeczywiście przywaliliby winę w 4:50, jak i w 5:19 autom z kamerkami. Co w moim przekonaniu byłoby błędem.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów