Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 7 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 5 minut temu

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
ZajętyPelikan 2017-09-19, 19:56 1
Co do ostatniego, akurat w Gdyni ludzie nagminnie przechodzą przez 3 pasmówkę , logiczne, że od czasu do czasu musi do czegoś dojść
Zgłoś
zbijok 2017-09-19, 20:30 3
4:30 cebula aż śmierdzi
Zgłoś
ellsworth 2017-09-19, 20:32 3
5:40
I spierdolił! Taki chuj powinien mieć bezwzględny zakaz prowadzenia jakichkolwiek pojazdów do końca życia. Zresztą ten przed nim tak samo wyprzedzał zatrzymujący się przed przejściem pojazd. Za taką akcję nie powinno być żadnych punktów czy mandatów tylko od razu bezwzględnie zabieranie prawo jazdy!
Zgłoś
PhantomMask 2017-09-19, 22:52 3
4:02 nie ma to jak stanąć na środku skrzyżowania i dusić klakson....ja jebie
Zgłoś
Gellu 2017-09-19, 22:57 1
PhantomMask napisał/a:

4:02 nie ma to jak stanąć na środku skrzyżowania i dusić klakson....ja jebie

Dokładnie, no tamten debil pojechał to pojechał, oby kiedyś przyjebał w drzewo i nie stwarzał więcej zagrożenia na drodze. Ale teraz życie się toczy dalej i nagrywający pizda blokuje ruch na skrzyżowaniu i jeszcze bez uzasadnienia napierdala w klakson co doprowadza do szału.
Zgłoś
b0r000 2017-09-19, 22:58 1
Abraxus napisał/a:

3:15 znowu polactwo. Udaje, że nie widzi, że facet próbuje zjechać i depta w podłogę, żeby tylko nie wpuścić.

No oczywiście bo przecież król Janusz w swoim paseratti nie może wjechać za gościa skoro widzi że ten też zapierdala. On po prostu musi go wyprzedzić

A tak serio byłem w podobnej sytuacji i byłem na miejscu paseratti i jak normalny myślący człowiek nie cisnę na chama przed gościa, który widzę że nie chce mnie wpuścić, tylko hamuję. Bo skończyło by się to jak na powyższym filmiku i była by moja wina bo to ja zmieniałem pas i tak samo jest wina Janusza w Passacie.
Tyle w temacie
Zgłoś
Dragonov 2017-09-19, 23:11
Czy ludzie myślą, że auto się zatrzyma od trąbienia? Zamiast naciskać hamulec do dechy, to ci trąbią debile
Zgłoś
Nihilista 2017-09-20, 1:49 1
Nie rozumiem, skoro cwel z 4:30 sam opublikował nagranie na którym widać, że nie hamuje i celowo doprowadza do kolizji - a widział wszystko, bo użył klaksonu - to chyba z urzędu powinien iść siedzieć za próbę wyłudzenia znacznej kwoty, czyż nie?
Zgłoś
hellbwoi 2017-09-20, 14:43
Nihilista napisał/a:

Nie rozumiem, skoro cwel z 4:30 sam opublikował nagranie na którym widać, że nie hamuje i celowo doprowadza do kolizji - a widział wszystko, bo użył klaksonu - to chyba z urzędu powinien iść siedzieć za próbę wyłudzenia znacznej kwoty, czyż nie?

Otóż nie, bo był na prawie, co nie zmienia faktu, że jest chujem i powinni mu dojebać przynajmniej łądny mandacik.

Z drugiej jednak strony tacy, kurwa, wyjeżdzacze uczą się, że są bezkarni, bo przecież zawsze wszyscy hamują, wiec jak hamujesz to zdzierasz gumy, dodatkowo jak checsz odbić możesz w coś wypierdolić a taki cwaniaczek-wyjeżdżaczek pojedzie w siną dal.
Zgłoś
dzorczKlunej 2017-09-20, 18:00
hellbwoi napisał/a:

Otóż nie, bo był na prawie, co nie zmienia faktu, że jest chujem i powinni mu dojebać przynajmniej łądny mandacik.

Skoro był na prawie to za co mandat? Gdyby rozdawali mandaty za bycie chujem to 3/4 populacji nie miałoby na chleb
Zgłoś
DużaPatelnia 2017-09-21, 0:15 1
dzorczKlunej napisał/a:

Skoro był na prawie to za co mandat? Gdyby rozdawali mandaty za bycie chujem to 3/4 populacji nie miałoby na chleb

Za nieuniknięcie kolizji mimo możliwości.
Zgłoś
waloos 2017-09-21, 12:39
Zakładam, że Hondziarz z 5:40 to jakiś chłystek z prawkiem od roku. Zapierdalał, stworzył zagrożenie, ale stawić czoła konsekwencjom to już nie.
Mam nadzieję, że laska zapamiętała tablice i ogarnęła jakiegoś świadka tak żeby tego kutacha dojebać! Tacy ludzie nie powinni mieć prawa prowadzić pojazdów.
Zgłoś
mosorekenha 2018-09-08, 1:40
4:03 na chuj on tam stoi na tym skrzyżowaniu i trąbi zamiast jechać
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem