Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
1:15 znowu tirowiec. To jest po prostu zaraza. Kiedy policja zrobi porządek z tymi kurwami. I oczywiście zaczął spierdalać.
3:15 znowu polactwo. Udaje, że nie widzi, że facet próbuje zjechać i depta w podłogę, żeby tylko nie wpuścić.
3:19 facetowi z toyoty powinni zabrać prawo jazdy na kilka miesięcy.
4:41 klasyka gatunku. No przecież głębokie żółte jest! On przejdzie to ja nie dam rady! Dlaczego mam niby czekać 30 sekund na następne światła!
6:13 ja pierdole. Po prostu ja pierdole.
DZIKI KURWA KRAJ.
1.15 to zacznijmy od tego co chciał osiągnąć kierowca w nieoznakowanym, że wpierdolił się przed ciężarówke i zatrzymał na prawym skrajnym. Ten będąc zatzymanym lub nie wiedząc o co biega zaczął hamować a pan za nim miał już za późno, żeby nie wyjebać w naczepę więc leciał w prawo. Oczywiście jakby trzymał więcej dystansu miałby więcej czasu ale psiarnia też namieszała.
Nie ma usprawiedliwienia dla kierowcy w nieoznakowanym samochodzie ale mimo wszystko winnym jest kierowca jadący z tyłu bo przecież to norma aby na autostradzie czy ekspresówce kierowca zestawu utrzymywał odległość 2 metrów od innego zestawu, tempomacik i noga najlepiej za oknem aby skarpety wywietrzyć do tego telewizorek niezapominając o gotowaniu wody na kawkę i smarowaniu chleba pasztetem.
Nie ma znaczenia czy to nieoznakowany wyskoczył czy wystrzał opony to przy zachowaniu takiego odstępu nie ma szans na wyhamowanie.
Nie ma usprawiedliwienia dla kierowcy w nieoznakowanym samochodzie ale mimo wszystko winnym jest kierowca jadący z tyłu bo przecież to norma aby na autostradzie czy ekspresówce kierowca zestawu utrzymywał odległość 2 metrów od innego zestawu, tempomacik i noga najlepiej za oknem aby skarpety wywietrzyć do tego telewizorek niezapominając o gotowaniu wody na kawkę i smarowaniu chleba pasztetem.
Nie ma znaczenia czy to nieoznakowany wyskoczył czy wystrzał opony to przy zachowaniu takiego odstępu nie ma szans na wyhamowanie.
Chyba raczej oszczędzanie paliwa niż picie kawki. Brak wyobraźni pyciarza niestety ale wina tirowca wiadomo. Szkoda że nie przyjebał tira przed sobą pewnie zniszczenia niewielkie by były i mandacik mniejszy.
Szkoda że nie przyjebał tira przed sobą pewnie zniszczenia niewielkie by były i mandacik mniejszy.
No nie do końca bo jeżeli nie miał AC to przy wjechaniu w dupkę ciągnik miałby raczej poważne uszkodzenia oraz długi przestój a tak to raczej uszkodzenia niepowodujące dłuższego przestoju no i patrząc z perspektywy kierowcy zestawu nie naraził swojego zdrowia czy życia tylko innych uczestników ruchu. Zapewne kierowca odbił odruchowo nawet nie zwracając uwagi na małego mobilka.
tego na pierwszym filmiku sam bym ukarał poczekał bym aż sprawa ucichnie i targnął bym na jego życie i jego rodziny tak jak on na moje i mojej rodziny, pierdolony myśli że mu wszystko wolno jak ma mundur psa
gówno byś zrobił
No i dwie perełki co przed sąd powinny pójść z miejsca, 0:55 (policja i tirowiec), i 5:38 (nie wiem czemu rejestracja zamazana)
1. Psiarskie, które haltują TIRa do zera?
2. Kierowca pierwszego TIRa który hamuje jak debil do zera?
3. Czy może kierowca drugiego TIRa który przez to że nie umie trzymać odstępu prawie zabija ludzi ze Skody?
O ile w wykonaniu bagiet takie wyczyny są raczej incydentalne, tak łomy za fajerami TIRów notorycznie jeżdżą jeden drugiemu na dupie i wyjeżdżają ludziom przed maskę. Jak 10 lat jeżdżę tak 90% przypadków awaryjnego hamowania miałem przez tych skurwysynów w klapkach. Ci umysłowi inwalidzi powinni dostawać prawko max na 5 lat bo spanie w kabinie i jopienie się na drogę przez większość życia robi im whiskas z mózgu.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów