Dalszy ciąg "raportu"
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Ostatni filmik - Kraków, skrzyżowanie Wiślickiej z Bora Korowskiego. W lecie takie cuda można tam regularnie oglądać.
Druga sprawa - jak się nie umie opanować samochodu w trudnych warunkach to po ch*j zapie*dalają?! W szczególności w zimie.
Trzecia sprawa - jak można dać się prawie rozjechać na pasach jak ta panna?
Druga sprawa - jak się nie umie opanować samochodu w trudnych warunkach to po ch*j zapie*dalają?! W szczególności w zimie.
Trzecia sprawa - jak można dać się prawie rozjechać na pasach jak ta panna?
Marzyłem aby ten ostatni się wyjebał i trafił na harda.
Do rusów nam dużo brakuje przynajmniej.
Z tego filmiku wynika, że nasi piesi w ogóle nie ogarniają sytuacji na drogach. -,-
Do rusów nam dużo brakuje przynajmniej.
Z tego filmiku wynika, że nasi piesi w ogóle nie ogarniają sytuacji na drogach. -,-
FrasQs - film z Polski - tylko nagrywany był z pojazdu kierowcy, który przez Polskę przejeżdżał
Te kombinezony motocyklowe muszą być naprawdę mało przewiewne,ze trzeba tak jaja wietrzyć
hahah "Turkji jebane bladź"
Polacy nie gęsi - swoje kamerki mają.
W tamtym roku na drogach działy się dosłownie CUDA w zimie dlatego w tym roku kupię kamerkę.
Szukam takiej która nie ma "fullHD" ...a rozdzielczość fizyczną 0.16 Mpix i nawet tablice auta przed maską są jak czarno-biała plama.
Jak ktoś ma coś dobrego do 300 ziko to proszę o info.
W tamtym roku na drogach działy się dosłownie CUDA w zimie dlatego w tym roku kupię kamerkę.
Szukam takiej która nie ma "fullHD" ...a rozdzielczość fizyczną 0.16 Mpix i nawet tablice auta przed maską są jak czarno-biała plama.
Jak ktoś ma coś dobrego do 300 ziko to proszę o info.
RockyWood napisał/a:
Polacy nie gęsi - swoje kamerki mają
A chuj, przyjebię się - kolejny, który posługuje się cytatem, którego sensu nie rozumie.
policja powinna mieć prawo do tego, by po sprawdzeniu kierowcy alkomatem i wykazaniu stanu niedozwolonego, wyciągnąć delikwenta z samochodu, zaprowadzic na pobocze i rozstrzelac na miejscu.
a tak to kurwa na koszt panstwa lumpa trza zawiesc karetką do szpitala czy gdzies tam...
a tak to kurwa na koszt panstwa lumpa trza zawiesc karetką do szpitala czy gdzies tam...
kierowca z 4:21 ładnie ztrollował czarnego z przodu ) btw. gratuluje refleksu
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów