18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:03
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-16, 22:22
Polskie drogi
kinix21 • 2012-04-18, 20:45
Problem nadmiernych prędkości u kierowców został właśnie rozwiązany
Swoją drogą, fajna wizytówka na Euro 2012

Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
przemello 2012-04-18, 23:28
Thunderdome poprostu nie ma prawa jazdy... Drogi w Naszym Szczecinie niestety ale do najlepszych nie należą. Fakt że na chwile obecną dużo jest w trakcie modernizacji np. Niemierzyńska- Arkońska czy Struga, aczkolwiek jeszcze jakiś rok temu droga wjazdowa/wylotowa właśnie przez Słoneczne była w opłakanym stanie... O kocich łbach i dziura 30x30 nie wspomne bo to standard. Tylko co się dziwić, skoro za władzy Jurczyka nic nie zostało modernizowane, tylko miliony na kary przeznaczaliśmy...
Zgłoś
bavarian 2012-04-18, 23:34
Bardzo dobrze!!! jeszcze na otwarcie euro niech w całej polsce wysypią na drogi gwoździe i zaczną protesty:P Jak się zrobi wstyd na cały świat to może się coś zmieni:P
Zgłoś
uzinalldo 2012-04-18, 23:35
szkoda mi ludzi i ich maszyn które muszą zapierdalać tą drogą codziennie ...
Zgłoś
sebobs8 2012-04-18, 23:36
Oglądam trzeci raz i nie widze drogi.. Przeoczyłem ?
Zgłoś
k................m 2012-04-19, 0:01
Dziwicie się? Przecież o wiele łatwiej jest postawić znak ograniczający prędkość do "50km/h" oraz "Uwaga wyboje" niż remontować drogę, bo po co? A jak ktoś znaków nie widział i autko rozkurwił to jego wina...

Thunderdome, synku, może zamiast wjeżdżać na siebie samego (tak, jak wjeżdżasz na rodaka to tak jakbyś wjeżdżał na siebie samego) pomyśl co zrobić i jak zadziałać wspólnie żeby taki dróg w Polsce NIE było
Zgłoś
grisha.kosak 2012-04-19, 0:06
To na pewno Włocławek
Zgłoś
S................z 2012-04-19, 0:11
To może po prostu oddajmy Szczecin Niemcom, blisko mają, na chuj nam to
Zgłoś
marcinsud 2012-04-19, 1:45
Pewnie ulubiona droga przez motocyklistów Chociaż z drugiej strony z chęcią bym zobaczył niemca jadącego pierwszy raz tą drogą na ścigaczu.
Zgłoś
Millduck 2012-04-19, 7:34
Nie łapię, skąd ta napinka ludzi ze Śląska. Thunderome jest zwyczajnym trollem, a wy sie oburzacie jak muzłumanie o Koran. Ja jestem z Podlasia i wisi mi jak ktoś mówi, że to "Polska C" albo pyta czy mamy dalej obowiązkowy rosyjski w szkołach.
Zgłoś
DziQ6666 2012-04-19, 11:10
To fragment naszej ekspresowej A2 oddanej w tym roku.. ale spoko, drogowcy mówią że się poprawi tu i tam i dobrze będzie..
Zgłoś
kraz34 2012-04-19, 11:49
dobrze ze do szczecina prowadzi nie jedna autostrada a drogi krajowe w zach-pom. wygladaja tak jak ta na filmie ... nie nawidze naszego morza ... drogo jak za granica a woda zimna jak cholera ... po za tym tak tak wiem ... ze szczecina jest jeszcze 100km do morza
Zgłoś
k................5 2012-04-19, 14:31 4
Thunderdome napisał/a:

Ja nie jestem zazdrosny tylko boli mnie ze do Polski musi być dolaczona mniejszosc slaska ktora powinna byc rudymi niemcami ! Caly czas w wasz region komuchy pchali pieniadze a teraz nagle wam sie odwidzialo i chcecie do niemiec.... zenada

Pierdolenie i głupota.
W co mieli komuchy kase pchać jak nie w śląsk? Z paprzykarzy szczecińskich mieli kurwa węgiel wydobywać i stal produkować? MOże mieli w Szczecinie przemysl ciężki rozwinąć? Weź się chłopcze przewietrz lepiej... Naoglądałeś się tefałenów i bzdury pierdolisz. Nikt nie chce Śląska do Niemiec przyłączyć.
To pewnie dla CIebie nowośc, ale śląsk to nie tylko górnicy i Katowice. Śląsk przechodzi aż przez trzy województwa, sięgając nawet czech.

A rudy niemiec to Cię pewnie przy granicy rucha, żebyś miał na nowe spodnie...
Zgłoś
Thunderdome 2012-04-19, 15:03
kerim85 napisał/a:

Pierdolenie i głupota.
W co mieli komuchy kase pchać jak nie w śląsk? Z paprzykarzy szczecińskich mieli kurwa węgiel wydobywać i stal produkować? MOże mieli w Szczecinie przemysl ciężki rozwinąć? Weź się chłopcze przewietrz lepiej... Naoglądałeś się tefałenów i bzdury pierdolisz. Nikt nie chce Śląska do Niemiec przyłączyć.
To pewnie dla CIebie nowośc, ale śląsk to nie tylko górnicy i nawet czech.

A rudy niemiec to Cię pewnie przy granicy rucha, żebyś miał na nowe spodnie...

Rozumiem, że wyszedłeś dopiero co z kopalni skoro nie słyszałeś o czymś takim jak choćby stocznia remontowa w Szczecinie... Jak pompowali naszą kasę w wasz region to nie plakaliscie tylko zapierdalaliscie ujebani po pachy, a teraz jak wam sie do dupy przelało, wzrosło bezrobocie itp. to wielce chcecie autonomii i suwerenności ...Wiem że śląsk to nie tylko górnicy ale i bieda, patologia i ludzie zbierający złom ze starych kopalni... no i tak jak ty kradnacy wegiel z torów... Jesteście żałośni tak samo jak ta wasza wiejska gwara...
Zgłoś
k................5 2012-04-19, 15:26 2

jak widać cały Śląsk musi dalej utrzymywać wasze biedne mordy...
Nie znasz się to nie pierdol głupot.

Pieprzony troll
Zgłoś
EdmundKemper 2012-04-19, 15:44
No co Wy chcecie ? Przecież Pan Tusk zajmuje się najważnieszymi sprawami do Euro(czyt. kibicami). Więc nie macie się o co bać. Wszystko będzie w jak najlepszym porządku.
A co do Śląska to jestem z Zagłębia Dąbrowskiego i stwierdzam, że zarówno tu i tu jest taki sam plebs. A najgorszym miastem jest mimo wszystko Sosnowieś. Z mniemaniem mieszkańców o sobie na czele.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem