Swoją drogą, fajna wizytówka na Euro 2012
Swoją drogą, fajna wizytówka na Euro 2012
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Swoja droga stan tragiczny nawet u nas na podlasiu takich nie widzialem ;]
Ja pierdole , nie spodziewałem się że tak może być rozkurwiona droga szybkiego ruchu .
Ciekaw jestem jakby jechał autem na feldze 17 cali z opona 195/40/17 i rozwalił na tym felgę , czy byłaby szansa odzyskać jakieś odszkodowanie ??
uuu szczyt lansu takie szerokie siedemnastki hahahaha
Thunderdome, kolejny idiota, który chwali się wielkością miasta w którym mieszka, tak jakby mówił o własnym przyrodzeniu. Co do śląska, to niezłe bajeczki opowiadasz Przez całe moje życie nigdy nie natrafiłem na to, żeby ktoś z śląska kradł asfalt z powodu biedy ( wiem wiem, napiszesz żebym kupił okulary czy coś w ten deseń, ponieważ ty widzisz wszystko i wszędzie, całkiem jak Oko Saurona). Ale pewnie Szczecin zaczyna się utożsamiać z Stanami. Uważają że poza Szczecinem jest tylko brud i smród. Za niedługo zaczniecie przypominać pewną znaną amerykankę z sadola, co myślała że Europa to państwo
Dzieciaczku nie mówię że wszędzie poza Szczecinem jest brud, sodoma i gomora. W innych województwach jest ok a Ja wspominałem ze jedynie ślązacy chcacy suwerenności to patologia która nie powinna wychodzić z szybów.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów