Nie rozumiem dlaczego polskie prawo nie dopuszcza w przyjebanie w takiego śmiecia, z naprawą mojego auta na jego koszt, skoro mam nagranie z jego wyczynami sprzed i po fakcie? Przecież może się zdarzyć, że nie wyhamuję🤬
Możesz, mówisz krótko, że nie zdążyłeś zareagować.
Z takim nagraniem, gdzie typ celowo doprowadził do kolizji nikt by nawet nie próbował szukać u ciebie winy.
Nie ma się co przejmować, ja baranów blokujących lewy pas wyprzedzam prawym i nie denerwują się jak ten jełop.
Ale nie rozumiem. Nie można wyprzedzać prawym pasem na wielopasmówce? Ja też prawym wyprzedzam, gdy mam miejsce, a lewym się wloką.
[ Dodano: 2024-11-09, 13:14 ]
Z takim nagraniem, gdzie typ celowo doprowadził do kolizji nikt by nawet nie próbował szukać u ciebie winy.
Przy prędkości w okolicach 100km/h polecałbym jednak próbować uniknąć kolizji i ryzyka destabilizacji ruchu wielu pojazdów. Można zostać posądzonym o spowodowanie katastrofy w ruchu lądowym, a to nawet 12 lat.
Beka z zawalidrogi, takimi szrotami powinni jechać prawym pasem za tirami. Ludzie jak macie szroty typu 1,9 tdi 110km to powiniście mieć zakaz wyprzedzania, bo to trwa 30 sekund.
Zakaz to miala twoja stara by urodzić martwy płód
Nie ma się co przejmować, ja baranów blokujących lewy pas wyprzedzam prawym i nie denerwują się jak ten jełop.
Zobaczymy gdy dojdzie do jakiejś kolizji to będzie wszystko na ciebie.
Nie rozumiem dlaczego polskie prawo nie dopuszcza w przyjebanie w takiego śmiecia, z naprawą mojego auta na jego koszt, skoro mam nagranie z jego wyczynami sprzed i po fakcie? Przecież może się zdarzyć, że nie wyhamuję🤬
Ale jak to? Normalnie ładujesz się w cepa i chuj, pozamiatane. Jak miałeś zachować bezpieczny odstęp jak zajechał Ci drogę i masz to nagrane?
Ale jak to? Normalnie ładujesz się w cepa i chuj, pozamiatane. Jak miałeś zachować bezpieczny odstęp jak zajechał Ci drogę i masz to nagrane?
No jest chojrak przed kompem na pewno byś się mu załadował chyba swojej starej w dupę. Trzeba piętnować takie mułowate niezdecydowane zachowania na drodze. Ograniczenia prędkości to jedno a prędkość minimalna i blokowanie innych uczestników ruchu jest jeszcze gorsze niż przekraczanie prędkości . Na autostradzie lewy pas jest do wyprzedzania, gdy poruszasz się wolniej to spierdalaj zaraz na prawy nie blokuj.
No jest chojrak przed kompem na pewno byś się mu załadował chyba swojej starej w dupę. Trzeba piętnować takie mułowate niezdecydowane zachowania na drodze. Ograniczenia prędkości to jedno a prędkość minimalna i blokowanie innych uczestników ruchu jest jeszcze gorsze niż przekraczanie prędkości . Na autostradzie lewy pas jest do wyprzedzania, gdy poruszasz się wolniej to spierdalaj zaraz na prawy nie blokuj.
prędkość minimalna? a który artykuł reguluje minimalne prędkości na drogach w polskim prawodawstwie? poza tym każdy ma prawo korzystać z drogi na równych zasadach, wyprzedzał wolniejszą od siebie ciężarówkę to jak miał to zrobić żeby takich szlachciców jak ty i cep z audi nie urazić? prrzeskoczyć nad nią? jebnj się w łeb cepie!
Ale nie rozumiem. Nie można wyprzedzać prawym pasem na wielopasmówce? Ja też prawym wyprzedzam, gdy mam miejsce, a lewym się wloką.
Przy prędkości w okolicach 100km/h polecałbym jednak próbować uniknąć kolizji i ryzyka destabilizacji ruchu wielu pojazdów. Można zostać posądzonym o spowodowanie katastrofy w ruchu lądowym, a to nawet 12 lat.
Prędzej spowodujesz groźniejszą dla siebie sytuację robiąc głupie manewry a tak strzał w tył a jedyną osobą która w tej sytuacji byłaby o cokolwiek oskarżona to debil z Audi.
By się szybko porządek zrobił w kraju
Psychol psycholem ale pewnie z przypadku sobie ofiary nie wybrał i sprowokowany musiał być.
Zawsze się znajdzie jakiś kutas, który będzie takiej patologii. Sprowokowany czym? Że nagrywający jechał lewym pasem 5 sekund za długo i za wolno według widzimisię księcia z audi?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów