Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 19:40
Bul_od_bytu 2024-11-09, 14:36 1
I myk nagranie do prokuratury

Akurat tutaj przydałby się jakiś Rudy
Zgłoś
Kurisu 2024-11-09, 15:01
Wygląda na to, że ten nagrany nie potrafi jeździć. Prawko w chipsach znalezione.
Zgłoś
paragon0 2024-11-09, 15:06
Kobiety są lepszymi kierowcami od mężczyzn
Zgłoś
Pawehan 2024-11-09, 15:11
Kurisu napisał/a:

Wygląda na to, że ten nagrany nie potrafi jeździć. Prawko w chipsach znalezione.

No nie wiem ten manewr z zajechaniem lamie drogi żeby go wystraszyć to uważam że całkiem sprawnie
Zgłoś
pSTANLEY 2024-11-09, 15:38 3
Pawehan napisał/a:

No nie wiem ten manewr z zajechaniem lamie drogi żeby go wystraszyć to uważam że całkiem sprawnie

Ty się lepiej w pierwszej kolejności naucz pisać, potem wróć do rozważań na temat ruchu drogowego.
Zgłoś
Pietrushka 2024-11-09, 15:38
Pawehan napisał/a:

Trzeba piętnować takie mułowate niezdecydowane zachowania na drodze. Ograniczenia prędkości to jedno a prędkość minimalna i blokowanie innych uczestników ruchu jest jeszcze gorsze niż przekraczanie prędkości . Na autostradzie lewy pas jest do wyprzedzania, gdy poruszasz się wolniej to spierdalaj zaraz na prawy nie blokuj.

Tak, popieram. Ja już się "ciśnie" te 110/120 lewym pasem to wyprzedź jednego i puść szybszego z tyłu, na tym właśnie to powinno polegać a nie zajmować cały pas aż się skończy 3 minutowy manewr wyprzedzania.

Pawehan napisał/a:

No jest chojrak przed kompem na pewno byś się mu załadował

A oczywiście, jeszcze gaz z hamulcem bym "pomylił" żeby mieć pewność że dostanę "całkę" z ubezpieczalni a jego grat pójdzie w pizdu na złom, jeszcze pewnie nie spłacony.

ukryta treść
Pawehan napisał/a:

chyba swojej starej w dupę

Nie, Twoja stara mi się jeszcze nie znudziła 😎
Zgłoś
pSTANLEY 2024-11-09, 15:40
Pawehan napisał/a:

Zobaczymy gdy dojdzie do jakiejś kolizji to będzie wszystko na ciebie.

Nie ma przepisu zabraniającego wyprzedzenia prawym pasem na jezdni jednokierunkowej więc nie wiem dlaczego miała by być jego wina w razie kolizji.
Zgłoś
zajac1190 2024-11-09, 15:58 2
Jako kierowca zawodowy wjechalbym w niego az by 360tke zrobil a potem bym zadzwonil na policje majac nagranie z mojej kamerki
Zgłoś
~Velture 2024-11-09, 16:20
Czemu ten film jest tak ucięty? Na YT było więcej i większość komentarzy prosiła o jeszcze więcej na początku.
Zgłoś
Polak_mały 2024-11-09, 16:26
Pawehan napisał/a:

No jest chojrak przed kompem na pewno byś się mu załadował chyba swojej starej w dupę. Trzeba piętnować takie mułowate niezdecydowane zachowania na drodze. Ograniczenia prędkości to jedno a prędkość minimalna i blokowanie innych uczestników ruchu jest jeszcze gorsze niż przekraczanie prędkości . Na autostradzie lewy pas jest do wyprzedzania, gdy poruszasz się wolniej to spierdalaj zaraz na prawy nie blokuj.

Ty jesteś spierdolony. Gość wyprzedzał całe 5 sekund, czyli tyle ile zajmuje ci odłożenie telefonu i ruszenie od momentu kiedy ten za tobą krótkim sygnałem podpowie ci jaki kolor światła świeci się na sygnalizatorze. To i tak połowę krócej niż zajęło ci przeczytanie poprzedniego zdania.
Zgłoś
Pawehan 2024-11-09, 17:20 1
Polak_mały napisał/a:

Ty jesteś spierdolony. Gość wyprzedzał całe 5 sekund, czyli tyle ile zajmuje ci odłożenie telefonu i ruszenie od momentu kiedy ten za tobą krótkim sygnałem podpowie ci jaki kolor światła świeci się na sygnalizatorze. To i tak połowę krócej niż zajęło ci przeczytanie poprzedniego zdania.

Ale masz zryty beret nie mówiąc już o uprawnieniach do prowadzenia pojazdów mechanicznych.

[ Dodano 2024-11-09, 18:04 ]
pSTANLEY napisał/a:

Nie ma przepisu zabraniającego wyprzedzenia prawym pasem na jezdni jednokierunkowej więc nie wiem dlaczego miała by być jego wina w razie kolizji.

...lewy pas ruchu lub lewa jezdnia w przypadku dwujezdniowej lub szerszej drogi służą tylko i wyłącznie do wyprzedzania...

jezdnia jednokierunkowa / dwujezdniowa jak na filmie.
Zgłoś
pSTANLEY 2024-11-09, 18:50 1
Pawehan napisał/a:

Ale masz zryty beret nie mówiąc już o uprawnieniach do prowadzenia pojazdów mechanicznych.
...lewy pas ruchu lub lewa jezdnia w przypadku dwujezdniowej lub szerszej drogi służą tylko i wyłącznie do wyprzedzania...
jezdnia jednokierunkowa / dwujezdniowa jak na filmie.

To że lewy pas służy do wyprzedzania nie sprawia że używanie prawego pasa w tym celu jest niezgodne z przepisami.
Zgłoś
Mors_Nigra 2024-11-09, 18:53
2 lata więzienia dla zjeba.
Zgłoś
darcios2 2024-11-09, 18:55
Don_cziczi napisał/a:

Zawsze się znajdzie jakiś kutas, który będzie takiej patologii. Sprowokowany czym? Że nagrywający jechał lewym pasem 5 sekund za długo i za wolno według widzimisię księcia z audi?

No ja nigdy nie zrozumiem takich "geniuszy" co pisza "nie wiadomo czym zstał sprowokowany". Kurwa będe sprowokowany to zajebie komuś 3 letnią córkę z tego powodu to ciekawe czy będzie mnie taki tłumaczył.
Zgłoś
FilonN 2024-11-09, 19:17
Nie psychol. Jadę sobie s63 amg ponad 600 koni. wpierdala mi się jakaś szmata gównianym oplem czy fordem co nie ma lusterek. zdzierasz tarcze hamulcowe i klocki za większą wartość niż jej auto. Jest tak przegrana że nie stać ja na utrzymanie dzieci. jebany jełop. Dlatego to robi albo ma iq poniżej 80. Myśli że jak zginie to dzieci jej utrzymam. Tu wielki chuj. Powiedzmy że wole dać tą kwotę adwokatowi niż jej dzieciom. Jest jeszcze bardziej wydymana z całą rodziną i jeszcze ściera nie żyje. tak to działa. Jesteś biednym chujem to patrz w lusterka...

[ Dodano: 2024-11-09, 19:18 ]
darcios2 napisał/a:

No ja nigdy nie zrozumiem takich "geniuszy" co pisza "nie wiadomo czym zstał sprowokowany". Kurwa będe sprowokowany to zajebie komuś 3 letnią córkę z tego powodu to ciekawe czy będzie mnie taki tłumaczył.

jesteś zwykłym , tępym debilem. coś więcej ci wytłumaczyć?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem