Wygląda na to, że ten nagrany nie potrafi jeździć. Prawko w chipsach znalezione.
No nie wiem ten manewr z zajechaniem lamie drogi żeby go wystraszyć to uważam że całkiem sprawnie
No nie wiem ten manewr z zajechaniem lamie drogi żeby go wystraszyć to uważam że całkiem sprawnie
Ty się lepiej w pierwszej kolejności naucz pisać, potem wróć do rozważań na temat ruchu drogowego.
Trzeba piętnować takie mułowate niezdecydowane zachowania na drodze. Ograniczenia prędkości to jedno a prędkość minimalna i blokowanie innych uczestników ruchu jest jeszcze gorsze niż przekraczanie prędkości . Na autostradzie lewy pas jest do wyprzedzania, gdy poruszasz się wolniej to spierdalaj zaraz na prawy nie blokuj.
Tak, popieram. Ja już się "ciśnie" te 110/120 lewym pasem to wyprzedź jednego i puść szybszego z tyłu, na tym właśnie to powinno polegać a nie zajmować cały pas aż się skończy 3 minutowy manewr wyprzedzania.
No jest chojrak przed kompem na pewno byś się mu załadował
A oczywiście, jeszcze gaz z hamulcem bym "pomylił" żeby mieć pewność że dostanę "całkę" z ubezpieczalni a jego grat pójdzie w pizdu na złom, jeszcze pewnie nie spłacony.
Zobaczymy gdy dojdzie do jakiejś kolizji to będzie wszystko na ciebie.
Nie ma przepisu zabraniającego wyprzedzenia prawym pasem na jezdni jednokierunkowej więc nie wiem dlaczego miała by być jego wina w razie kolizji.
No jest chojrak przed kompem na pewno byś się mu załadował chyba swojej starej w dupę. Trzeba piętnować takie mułowate niezdecydowane zachowania na drodze. Ograniczenia prędkości to jedno a prędkość minimalna i blokowanie innych uczestników ruchu jest jeszcze gorsze niż przekraczanie prędkości . Na autostradzie lewy pas jest do wyprzedzania, gdy poruszasz się wolniej to spierdalaj zaraz na prawy nie blokuj.
Ty jesteś spierdolony. Gość wyprzedzał całe 5 sekund, czyli tyle ile zajmuje ci odłożenie telefonu i ruszenie od momentu kiedy ten za tobą krótkim sygnałem podpowie ci jaki kolor światła świeci się na sygnalizatorze. To i tak połowę krócej niż zajęło ci przeczytanie poprzedniego zdania.
Ty jesteś spierdolony. Gość wyprzedzał całe 5 sekund, czyli tyle ile zajmuje ci odłożenie telefonu i ruszenie od momentu kiedy ten za tobą krótkim sygnałem podpowie ci jaki kolor światła świeci się na sygnalizatorze. To i tak połowę krócej niż zajęło ci przeczytanie poprzedniego zdania.
Ale masz zryty beret nie mówiąc już o uprawnieniach do prowadzenia pojazdów mechanicznych.
[ Dodano 2024-11-09, 18:04 ]
Nie ma przepisu zabraniającego wyprzedzenia prawym pasem na jezdni jednokierunkowej więc nie wiem dlaczego miała by być jego wina w razie kolizji.
...lewy pas ruchu lub lewa jezdnia w przypadku dwujezdniowej lub szerszej drogi służą tylko i wyłącznie do wyprzedzania...
jezdnia jednokierunkowa / dwujezdniowa jak na filmie.
Ale masz zryty beret nie mówiąc już o uprawnieniach do prowadzenia pojazdów mechanicznych.
...lewy pas ruchu lub lewa jezdnia w przypadku dwujezdniowej lub szerszej drogi służą tylko i wyłącznie do wyprzedzania...
jezdnia jednokierunkowa / dwujezdniowa jak na filmie.
To że lewy pas służy do wyprzedzania nie sprawia że używanie prawego pasa w tym celu jest niezgodne z przepisami.
Zawsze się znajdzie jakiś kutas, który będzie takiej patologii. Sprowokowany czym? Że nagrywający jechał lewym pasem 5 sekund za długo i za wolno według widzimisię księcia z audi?
No ja nigdy nie zrozumiem takich "geniuszy" co pisza "nie wiadomo czym zstał sprowokowany". Kurwa będe sprowokowany to zajebie komuś 3 letnią córkę z tego powodu to ciekawe czy będzie mnie taki tłumaczył.
[ Dodano: 2024-11-09, 19:18 ]
No ja nigdy nie zrozumiem takich "geniuszy" co pisza "nie wiadomo czym zstał sprowokowany". Kurwa będe sprowokowany to zajebie komuś 3 letnią córkę z tego powodu to ciekawe czy będzie mnie taki tłumaczył.
jesteś zwykłym , tępym debilem. coś więcej ci wytłumaczyć?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów