18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:49
Polskie "keke challenge"
~Velture • 2018-07-30, 11:40
Kurwa jakże mi wstyd za takiego dzbana i to jeszcze na oczach jakiegoś turysty z zagranicy

(jak ktoś nie wie to wyzwanie "keke" polega na wysiadaniu z samochodu w trakcie jazdy i tańczenie do jakiejś murzyńskiej muzyki będąc nagrywanym ze środka)

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
aaaaaaaaaaaaaa 2018-07-30, 11:45 3
Kurwa mać.... nie wiem co napisać na taki debilizm.
Ale ten co rowem poszedł na koniec też rozjebał system.
Zgłoś
Boingu 2018-07-30, 12:03 6
No dobra, ale dlaczego ci wstyd przed tym kierowcą z zagranicy? Przecież nic tylko czuć dumę! Powyższy materiał jest doskonałym dowodem na to, że nasze społeczeństwo jest na bieżąco z zachodnimi trendami. Mnie taki rozwój cieszy.

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów".- Stanisław Lem
Zgłoś
Halman 2018-07-30, 12:04
Hranipex napisał/a:

Ale ten co rowem poszedł na koniec też rozjebał system.

widocznie nadal jesteśmy w tyle za światowymi trendami w byciu cool...
Zgłoś
lm65 2018-07-30, 12:16 16
W tym przypadku wszystko dobrze się skończyło.
Samochód wyjebał w drzewo i po sprawie.
Właściciel to down i tyle.
Zgłoś
nowynick 2018-07-30, 12:43 1
Nie rozumiem idei tych challengów. No może z tym ice bucket był jakiś pożytek, ale pozostałe? To się podpalą, to wiesząją, to tańczą przy jadącym samochodzie. Chcą być oryginalni a robią to samo co wszyscy inni? Toć to trochę bez sensu...
Zgłoś
maniekboy 2018-07-30, 13:41 2
mam nadzieje, ze przyjdzie moda na challenge polegajacy na skoku z min 8 pietra na beton. Najlepiej na głowke - tak dla pewności.
Zgłoś
idejakprzecinak 2018-07-30, 14:10 1
Ludzkość pobłądziła...
Zgłoś
Arathnmor 2018-07-30, 14:53 1
Bez internetowych challengów ominęło by nas parę interesujących filmików. A i ziemi często lżej, że kolejnego debila nosić nie musi.

"Uczeni wyliczyli, że jest tylko jedna szansa na milion, by zaistniało coś tak całkowicie absurdalnego. Jednak magowie obliczyli, że szanse jedna na milion sprawdzają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć." T. Pratchett
Zgłoś
Wiewór 2018-07-30, 15:08
Przypadkiem wcisnął na padzie kwadrat i mu postać wyskoczyła w trakcie jazdy z auta. Mi też się często mylą przyciski w GTA.

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
traf 2018-07-30, 15:15
tak się drogie dzieci konczy pajacowanie
Zgłoś
Novik 2018-07-30, 15:28
Odpierdolcie się od kękę dobry rapier
Zgłoś
spoons 2018-07-30, 15:29 4
nowynick napisał/a:

Nie rozumiem idei tych challengów. No może z tym ice bucket był jakiś pożytek, ale pozostałe? To się podpalą, to wiesząją, to tańczą przy jadącym samochodzie. Chcą być oryginalni a robią to samo co wszyscy inni? Toć to trochę bez sensu...

Już tłumaczę. Debile chcą zaistnieć, jednak są na tyle ograniczeni (co zdradza sama potrzeba zaistnienia) że nie są wstanie wymyślić nic kreatywnego. W takiej chwili pojawiają się te konkretne wytyczne, co robić aby mieć te swoje 5 minut w sieci.
Przeżywanie tych kretynów i ich "wyzwań", fotek żarcia, itp. jest równie niskie co branie w nich udziału. Polecam na tych debili mieć bardzo mocno wyjebane.
Zgłoś
kolosasz 2018-07-30, 16:24
Szkalowanie Polski

Ja jestem patriotą! A ty kim jesteś?

tvn24.pl/tvnwarszawa/najnowsze/sedzia-uczy-oskarzonego-czym-jest-patri...
Zgłoś
PieronJasnySzlag 2018-07-30, 16:59
Czyli jednak jest to światowa moda. Cóż, jako sadol to nawet się ciesze
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów