Co wy kurwa pierdolicie???
Mieszkam w Anglii dość długi czas, bo w tym roku strzeliło 4 lata i jeszcze nie widziałem żadnej Polki która byłaby z czarnym czy ciapakiem. Widać macie informacje od kumpla kumpla kumpla który był kiedyś i coś widział, ale był tak najebany, że nie dowidział. Nawet angole mówią, że Polki są strasznie niechętne do kogokolwiek innej nacji niż Polska. I też powtarzają, że jeszcze nie widzieli takiej z ciemnym...
Polki najczęściej przyjeżdżają już ze swoim facetem Polakiem lub znajdują sobie tutaj rodaka.
Angielki na potęgę jebią się z każdym ciemnym, ale żadnej Polki nie widziałem z czymś takim.
Także polecam wybrać się za granice a nie bazować na kwejku
Kislowy_wampir napisał/a:
Wszysto zależy gdzie się kobiety w jakim środowisku szuka, tyle w temacie Ja sam osobiście mam pomysł na mały test a mianowicie zacząłem ćwiczyć i co tydzień cykam fotki, gdy dojdę do momentu mnie satysfakcjonującego wrzucę pierwszą fotkę i ostatnią i dam do porównania by Panie wybrały które ciało wolą, ja odpowiedź znam już teraz tak więc panowie niema się co łamać i wyzywac od kurwy kobiety tylko dlatego że kieruje się ciałem bo nawet pryszczaty brzydal wybrałby ładną kobietkę tyle że nie jest mu to dane... tak więc jedyne oburzenie jest słuszne w tym że to ciapaki i smoluchy o wygląd ciała niema się co spierać bo każdy wybiera sobie taka osobę jaką chce Najbardziej przejebane mają Ci co sa grubi, bez szkoły i pasji bo wtedy to naprawde sznur i gałąź inne rozwiązania nie widzę dla takich osób
Właśnie kurwa o to chodzi. Facet ma być dobrze zbudowany, bo taka nasza natura. Nie jakieś Burneiki czy coś, tylko ładnie wyrzeźbiony i to bez przesady z paczką na brzuchu. Czy wśród zwierząt, ma szanse jakiś gruby i słaby samiec na zapłodnienie samicy? No chyba kurwa nie...
Panowie trzeba dbać o siebie. Wiadomo, że są kobiety i kurwy, ale nie można wyzywać i wrzucać każdej do jednego wora.