📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
TB303 napisał/a:
No tak, zapomniałem jeszcze o naszych kochanych, sadisticowych stulejach
Ee tam. Ciągle o nas myślisz, sam przyznaj.
mygyry napisał/a:
Poruchać sobie MILF'a albo na odwrót, żeby stary facet poruchał sobie nastolatkę to jest to dla mnie całkiem normalne, ale kurwa wiązać się na stałe z babą po menopauzie?
Pewnie jak zaczynali to jeszcze była całkiem na chodzie, ale niestety uroda kobiet blednie względnie szybko
Typ wyrwał swoją nauczycielkę.
He's a hero.
He's a hero.
1 matka Afrykańskiej Republiki Francuskiej
Premier Luksemburga jest pedziem i ma męża, prezydent Francji puka kobietę w wieku swojej matki, a gość pisze o kochankach i kryptogejach na prawicy? Toż to w jakże nowoczesnej i postępowej Holandii chciano zalegalizować pedofilię. Lewactwo już sra pod siebie i nie wie co jeszcze wymyślić w obronie swoich dewiacji.
O kurwa, wrzucanie sokuzcwela powinno grozić auto-banem. Nie chodzi przecież o jej wiek tylko o to, że jest jebaną pedofilką. Jakby to 40 letni nauczyciel poderwał 14 letnią Le Pen to byłby dym na pół europy.
Mam w to wyjebane Żyje obok tego i jest zajebiście. Polecam wam również to samo internetowi napinacze
Prawda jest taka, ze makaronowi nie chodzilo o zadne ruchanie, tylko o kariere...
rodzina tej babulki jest zarobiona i wplywowa we francji i dzieki temu makaron szybko wbil sie na salony.
jak babulka umrze, a on juz zrobi kariere to sobie zalozy swoja wlasna rodzine z jakas malolata...
facet ze starsza zona nie wzbudza poruszenia, ale niepelnoletni facet rozbijajacy rodzine swojej kolezanki z klasy, tylko po to zeby zrobic na tym kariere, dodatkowo unikajac placenia podatkow wzbudza poruszenie bedac przywodca 66,8 mln panstwa z arsenalem nuklearnym...
rodzina tej babulki jest zarobiona i wplywowa we francji i dzieki temu makaron szybko wbil sie na salony.
jak babulka umrze, a on juz zrobi kariere to sobie zalozy swoja wlasna rodzine z jakas malolata...
facet ze starsza zona nie wzbudza poruszenia, ale niepelnoletni facet rozbijajacy rodzine swojej kolezanki z klasy, tylko po to zeby zrobic na tym kariere, dodatkowo unikajac placenia podatkow wzbudza poruszenie bedac przywodca 66,8 mln panstwa z arsenalem nuklearnym...
23-ech kryptogejów dało piwo
voidinfinity napisał/a:
JK moim zdaniem jest pedziem To jedyne logiczne wytłumaczenie.
Zgadzam się z twoją teorią.
nie ma to jak z sadola zrobić polityczne forum , co to za sadol co daje się mamić politycznym złodziejom heh . jak za darmo tak się podniecacie to jesteście debilami nie kur,wami heh
Hehe, Kaczor rucha kota! Ale beka!
polaczki to jednak śmiecie
dlatego zawsze będę głosował na pis, choćby dla bóludupy śmieci
polaczki to jednak śmiecie
dlatego zawsze będę głosował na pis, choćby dla bóludupy śmieci
Lewactwo to mistrze w odwracaniu kota ogonem. Dla nich nie liczy sie zadna merytoryka, zadne fakty, zaden kontekst. Oni jedynie widza zbior wydarzen i wypowiedzianych slow, ktory ukladaja sobie tak, zeby pasowal do ich oderwanego od rzeczywistosci modelu swiata. Zdumiewajace.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów