📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
8 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
nom... jasne
Yeshivagrl chyba była co z drugim, z polskiej prawicy że tak dobrze się oriętuję, w kryptogejach i kochankach.
wracac do kuchni
Nie, że ma starszą żonę, tylko że 40-tka związała się z 15-latkiem. Ale na lewicy wszelkie zboczenia to normalność.
Zadi_ napisał/a:
Nie, że ma starszą żonę, tylko że 40-tka związała się z 15-latkiem. Ale na lewicy wszelkie zboczenia to normalność.
Otóż to. A jak się na to zwróci uwagę to mają ból dupy tak wielki, że siedziska co poniektórych mogłyby się śmiało ubiegać o status męczennika. Bo jak, że to tak... postęp hamować
Jakby to było jakieś wielkie zdziwienie... tak samo jak to że olond czy sarkozi mieli kochanki... co z resztą w ich kraju jest w sumie normalne... jebani hipokryci, Włosi to przynajmniej mieli wyjebane na bunga bunga Silvia. Media jak zwykle potchwyciły chujową i płytką narrację, co działa na jego koszt bo wszyscy milczą o tym jak z cipki stał się milionerem, kto mu podgonił pierwsze poważne fuszki, w czyim banku "zdobywał szlify".
Poruchać sobie MILF'a albo na odwrót, żeby stary facet poruchał sobie nastolatkę to jest to dla mnie całkiem normalne, ale kurwa wiązać się na stałe z babą po menopauzie?
Zadi_ napisał/a:
Ba. Gnojek rozbił małżeństwo, a pizda zostawiła męża z dziećmi dla romansu ze swoim uczniem. Oczywiście, mamy ból dupy, bo każdy ma marzenie bzyknąć nauczycielkę (oczywiście mając już dziewczynę, którą regularnie bijemy)
Eh polaczki-biedaczki - kasiory zazdroszczą i tego, że nawet taki małolat zaruchał
Od kiedy to nowoczesna jest prawicą...?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów