18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 17 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:26
I................d 2010-05-06, 18:07
Ciekawe tylko co to za niespodzianka

?
Zgłoś
G................l 2010-05-06, 19:20 4
Polecony z Urzędu Skarbowego
Zgłoś
totalstupidity 2010-05-06, 20:40 1
kurwa widzieliście kiedyś gołąbki bez mięsa??
Zgłoś
~Faper Noster 2010-05-15, 10:27
Która to knajpka?

21 = 3 * 7
Zgłoś
~Conscribo 2010-05-15, 17:06
pewnie gdzieś w Łodzi

ja obstawiam filet z kurczaka faszerowany jakimś ciekawym świnstewkiem.

Nie lubię hejterów. I trolli.
Zgłoś
balcerro 2010-05-18, 16:38
kanjpka na brzezińskiej, ale nie wiem czy na miejscu też można zjeść, bo kolo przez tel. mówił, że tylko na dowóz O.o

Porucznik Rżewski
Zgłoś
Mourning Birth 2010-10-29, 1:07
Ja bym szwajcara spróbował
Zgłoś
flaszka 2010-10-29, 8:00 1
totalstupidity napisał/a:

kurwa widzieliście kiedyś gołąbki bez mięsa??

wegetariańskie gołąbki

główka kapusty wloskiej
woreczek ryżu
pieczarki 5 szt
pół cebuli
granulat sojowy lub 3-4 kotlety sojowe
kostka warzywna
sól
pieprz
olej
zioła np rozmaryn
koncentra pomidorowy

PRZYGOTOWANIE:
Kapustę płuczemy i obgotowujemy w gorącej wodzie. Kotlety sojowe (lub granulat) gotujemy w wodzie z dodatkiem kostki warzywnej lub soli. Kotlety kroimy na bardzo drobną kostkę. Można je podsmażyć na oleju. Smażymy na patelni na oleju starte na tarce pieczarki i drobno pokrojona cebule. Ryż gotujemy - na średnio twardy w soli i odcedzamy. Rozdzielamy liscie kapusty - zostawiamy zewnętrzne. Pokrojone kotlety, pieczarki z cebulką i ryż mieszmy.( jesli nie będą chciały sie połączyc mozna dodać surowe jajko) Doprawiamy do smaku solą pieprzem i ziołami. Z każdego liścia wycinamy twarde "żyłki" . Zawijamy farsz w liście - najlepiej w te najbardziej miękkie.. Można powbijac wykałaczki, zeby się nie rozpadły. Zewnętrznymi liśćmi ( 2 wystarcza) wykladamy dno garnka lub brytfanki. Wlewamy na spod wodę ( troszkę) i trochę koncentratu pomidorowego. Układamy zawiniete gołabki i gotujemy do miękkości. Co jakiś czas sprawdzamy czy się nie przypalają. Gotowe możemy podać z sosem pomidorowym zrobinym np z pozostałej części koncentratu pomidorowego. Można tez polać ketchupem.
Zgłoś
Kazuan 2010-10-29, 9:09 4
Szwajcar z serem
Zgłoś
marna 2010-10-29, 10:15
ale tak mi się wydaje, że albo porcje są takie małe albo tam na prawdę jest tanio

-Gdybyś kochał się z kimś po raz absolutnie ostatni... Jak by było?
-Niesamowicie smutno.
-Też tak sądzę.
-Zasmuć mnie..
Zgłoś
Krysteeek 2010-10-29, 13:18
normalne ceny, potem dolicz jeszcze ziemniaki, surówkę...
Zgłoś
Szczypa 2010-10-30, 21:55
Pewnie przysmak lekarzy.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów