📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Do zatrzymania dwóch żuli i jednej żulicy z naszych podatków zostały rozdysponowane środki w postaci 4 radiowozów i w chuj policjantów.
Jeśli ktoś uważa że na tym filmiku wszystko jest w porządku to niech się pierdolnie w głowe.
Przypomina to sytuacje w której Urząd Skarbowy wytoczył starej babie proces o niewydanie paragonu za zapałki warte kilkadziesiąt groszy. Sama uruchomiona machina urzędnicza kosztowała państwo kilkaset złotych. Kilka set złotych i w chuj biegania żeby odzyskać zapałki. W chuj radiowozów, w chuj paliwa, w chuj ludzi żeby zatrzymać trzech żuli.
Niech jeszcze ktoś pochwali tą akcje i doda że +500 to rozrzutność.
Jeśli ktoś uważa że na tym filmiku wszystko jest w porządku to niech się pierdolnie w głowe.
Przypomina to sytuacje w której Urząd Skarbowy wytoczył starej babie proces o niewydanie paragonu za zapałki warte kilkadziesiąt groszy. Sama uruchomiona machina urzędnicza kosztowała państwo kilkaset złotych. Kilka set złotych i w chuj biegania żeby odzyskać zapałki. W chuj radiowozów, w chuj paliwa, w chuj ludzi żeby zatrzymać trzech żuli.
Niech jeszcze ktoś pochwali tą akcje i doda że +500 to rozrzutność.
Nyrewesa napisał/a:
A ten pajac w kamizelce to taki trochę przemocowy. Ze tez takich pajacy toleruje się w policji. Sprawa stachowiaka niczego ich nie nauczyła.
Mówisz o tej sprawie, gdzie ze społeczeństwa został usunięty podczłowiek?
AmE2004 napisał/a:
Kolejny niewinny. Przypomina mi się historia z liceum. Miałem w klasie koleżankę, z którą zazwyczaj wracałem po zajęciach. Kręciła z miejscowym 'mafiozem', typ kradł radia, robił komórki, czasami po pijaku kogoś sklepał, ogólnie wyższa półka. Golf trójka, dres, pitbul. Typ poszedł z psem i pałką na ustawkę w lesie. Zjawili się niebiescy i wszystkich zawineli. I tak od słowa do słowa, a co tam Sławka zatrzymali, no tak, poszedł z psem do lasu na grzyby i zobaczył jak się biją, na chwilę się zatrzymał i go zatrzymali... typ w czerwcu grzybów szukał
Pewnie kozakow szukał
Moje miasto takie piękne. Nawet nie potrafia pisac poprawną polszczyzna na banerach reklamowych. xD
A seba nie może być żulem?
o kurwa, parkowa XD
z którego roku filmik 2010 ?
no i polscy miami vice spalili swoje mordy za lipne zatrzymanie.heheheheheheheh policja ciule.zawsze ciule
Sądząc po okolicy, to tam musi mieszkać sama elita społeczna i intelektualna Szczecina.
Soboty szukają.
Widze ze akcja na mojej dzielnicy sie dzieje. Ciekawe jest to, ze film musi byc sprzed przynajmniej 10 lat bo ten sklep na rogu jest od tak dawna przebudowany [[nawet na google maps nie jest to odswiezone] - 53.435683, 14.568639. Saama akcja niesamowita, zawineli karyne na dolek
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów