Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
a ja obejrzałem z przyjemnościową pękające dupy patologii - czekam też na opinię obrońców tych "spokojnych obywateli" spod znaku spadającego procentowo JP na widok policjanta..
Niby odsiecz przybyła z 3 bloku ale tylko mentalnie i słownie pomogli.....
Coś tam było w drugiej połowie?? Bo kurwa nie wytrzymałem...
zastrzelił w końcu
A ten pajac w kamizelce to taki trochę przemocowy. Ze tez takich pajacy toleruje się w policji. Sprawa stachowiaka niczego ich nie nauczyła.
no mógł ich pogłaskać po główce i dopłacić do 500+ co by im ie brakło na wódke a tak poważnie jak byś miał/a codziennie z takimi do czynienia to też by ci w końcu nerwy puściły i nie ma co się okłamywać chyba nikt nie lubi swojej pracy ale ich robota jest totalnie gówniana
no mógł ich pogłaskać po główce i dopłacić do 500+ co by im ie brakło na wódke a tak poważnie jak byś miał/a codziennie z takimi do czynienia to też by ci w końcu nerwy puściły i nie ma co się okłamywać chyba nikt nie lubi swojej pracy ale ich robota jest totalnie gówniana
Jak sobie nie daje rady psychicznie to niech się zatrudni na kasie w biedronce, jeśli ta praca go nie przerośnie. Nie ma miejsca w policji dla takich buraków.
Jak sobie nie daje rady psychicznie to niech się zatrudni na kasie w biedronce, jeśli ta praca go nie przerośnie. Nie ma miejsca w policji dla takich buraków.
nie masz racji obrońco patologii i mnie bardzo cieszy jak taki dostanie od policji wpierdol
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów