📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Niech skonstruuja Pershinga na podworku i jebna we Wiejska. Narod im bedzie wystawial pomniki przez nastepne 500 lat.
Akcja moim zdaniem całkiem fajna i konkretna..a najfajniejsze jest to, że faceci biorący w tym udział są w wieku "starych" większości tu zarejestrowanych :]
oj tam oj tam gimbusy..cała nasza troska na was leży..
oj tam oj tam gimbusy..cała nasza troska na was leży..
saletra + cukier a ile zabawy chłopaki maja
Saletrą i cukrem to ty może zaczynasz się bawić dopiero Oni używają paliwa amonowego albo żywicznego.
timmy77, Jasieq,
Jesteście tacy mądrzy ale gówno wiecie.
Z tych rakiet 2 lecą na żywicy.
wszystkie na saletrze z cukrem + gwiezdny pyłek.
co do otrzymywania owego paliwa. Pierw karmelizujesz cukier(40%), potem dodajesz saletrę (59%) i 1% pyłu.
potem przelewasz wszystko do form z kanałami. wkładasz to w korpus robisz dysze i ogień.
skąd to wiem?
bawiłem się tym i owym, ale jak dostałem dyszą(podkładka metalowa) w nogę to podziękowałem już.
Jesteście tacy mądrzy ale gówno wiecie.
Z tych rakiet 2 lecą na żywicy.
wszystkie na saletrze z cukrem + gwiezdny pyłek.
co do otrzymywania owego paliwa. Pierw karmelizujesz cukier(40%), potem dodajesz saletrę (59%) i 1% pyłu.
potem przelewasz wszystko do form z kanałami. wkładasz to w korpus robisz dysze i ogień.
skąd to wiem?
bawiłem się tym i owym, ale jak dostałem dyszą(podkładka metalowa) w nogę to podziękowałem już.
Też się tym bawiłem dawno temu i robiłem tak jak pisałem wyżej Żadnego pyłu nie dawałem bo to nie jest potrzebne. Robią też karmel z dodatkiem Fe2O3 co ma większe wytłumaczenie niż dodawanie pyłu alu.
Już było takie towarzystwo co się bawiło rakietami, moje dzisiejsze foto z Łeby
No było, a potem członkowie tego towarzystwa pracowało na legalu dla USA, potem powstało NASA i koło się toczyło.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów