📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Niech skonstruuja Pershinga na podworku i jebna we Wiejska. Narod im bedzie wystawial pomniki przez nastepne 500 lat.
Akcja moim zdaniem całkiem fajna i konkretna..a najfajniejsze jest to, że faceci biorący w tym udział są w wieku "starych" większości tu zarejestrowanych :]
oj tam oj tam gimbusy..cała nasza troska na was leży..
oj tam oj tam gimbusy..cała nasza troska na was leży..
saletra + cukier a ile zabawy chłopaki maja
@up
saletra+cukier - to do gara zalewasz wodą, gotujesz aż woda wyparuje i masz paliwko do silników zwane karmelkiem
saletra+cukier - to do gara zalewasz wodą, gotujesz aż woda wyparuje i masz paliwko do silników zwane karmelkiem
Saletrą i cukrem to ty może zaczynasz się bawić dopiero Oni używają paliwa amonowego albo żywicznego.
co wy pierdolicie, chłopaki na gazolinie jadą tymi rakietami
timmy77, Jasieq,
Jesteście tacy mądrzy ale gówno wiecie.
Z tych rakiet 2 lecą na żywicy.
wszystkie na saletrze z cukrem + gwiezdny pyłek.
co do otrzymywania owego paliwa. Pierw karmelizujesz cukier(40%), potem dodajesz saletrę (59%) i 1% pyłu.
potem przelewasz wszystko do form z kanałami. wkładasz to w korpus robisz dysze i ogień.
skąd to wiem?
bawiłem się tym i owym, ale jak dostałem dyszą(podkładka metalowa) w nogę to podziękowałem już.
Jesteście tacy mądrzy ale gówno wiecie.
Z tych rakiet 2 lecą na żywicy.
wszystkie na saletrze z cukrem + gwiezdny pyłek.
co do otrzymywania owego paliwa. Pierw karmelizujesz cukier(40%), potem dodajesz saletrę (59%) i 1% pyłu.
potem przelewasz wszystko do form z kanałami. wkładasz to w korpus robisz dysze i ogień.
skąd to wiem?
bawiłem się tym i owym, ale jak dostałem dyszą(podkładka metalowa) w nogę to podziękowałem już.
Też się tym bawiłem dawno temu i robiłem tak jak pisałem wyżej Żadnego pyłu nie dawałem bo to nie jest potrzebne. Robią też karmel z dodatkiem Fe2O3 co ma większe wytłumaczenie niż dodawanie pyłu alu.
Już było takie towarzystwo co się bawiło rakietami, moje dzisiejsze foto z Łeby
No było, a potem członkowie tego towarzystwa pracowało na legalu dla USA, potem powstało NASA i koło się toczyło.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów