"Uwielbiam leżeć w ciepły dzień na trawce... i nie zerkać co chwilę na zegarek, nie patrzeć na czas. Dlatego kocham wakacje."
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
14 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Życzę wam, żeby po ostrym melanżu kiedyś ktoś nakręcił i wdupcył do internetu
Swoją drogą, koleś mógł mieć udar, więc o pomoc wypada zapytać.
Swoją drogą, koleś mógł mieć udar, więc o pomoc wypada zapytać.
siwybis napisał/a:
Biały człowiek się na chodniku kończy a drugi go nagrywa bo fajnie nim miota... ja pierdolę, co za czasy.
A inni to później oglądają i komentują...
Gdyby był pijany to by próbował wstawać i by się przewracał, a gdyby aż tak bardzo był nawalony, że nie mógłby iść nawet na czworaka to z pewnością położyłby się i usnął. Po ruchach tego dziadka widać, że na 99% coś mu się stało, udar, wylew lub coś innego.
Chłop nie wygląda na menelaosa chociażby dlatego, że menalos zawsze targa za sobą siatkę na zdobyczne puszki, której nigdy nie puszcza z rąk nawet jak leży nieprzytomny.
brawa dla tego bohatera co wszystko nagrał obyś zdychał śledziu w męczarniach i najlepiej by ciebie nagrywali wtedy bym się śmiał
posłuchać płyt chodnikowych typowy meloman....
Teuwil napisał/a:
Gdyby był pijany to by próbował wstawać i by się przewracał, a gdyby aż tak bardzo był nawalony, że nie mógłby iść nawet na czworaka to z pewnością położyłby się i usnął. Po ruchach tego dziadka widać, że na 99% coś mu się stało, udar, wylew lub coś innego.
Nic tak nas nie cieszy, jak dzielenie się własnymi doświadczeniami. Ty byś mu pomógł? Nie sądzę.
tez mi sie wydaje, ze rozgrywa sie tam jakas tragedia nie najebunda
Sowa_wln napisał/a:
"Uwielbiam leżeć w ciepły dzień na trawce... i nie zerkać co chwilę na zegarek, nie patrzeć na czas. Dlatego kocham wakacje."
Kiedyś miałem taką sytuacje. Podszedłem zapytałem czy wszystko w porządku. okazało sie ze typ miał jakiś atak. przechodnie przechodzili i chuj nic. gdyby mnie nic nie tkneło to typ zdechł by w centrum miasta kurwa. a takim frajerom co nagrywają wielki chuj w pysk kurwa obyscie pozdychali w taki sam sposób.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów