"Uwielbiam leżeć w ciepły dzień na trawce... i nie zerkać co chwilę na zegarek, nie patrzeć na czas. Dlatego kocham wakacje."
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Jakim trzeba być zjebem żeby zamiast człowiekowi pomóc, nagrywać go telefonem i publikować nagranie w sieci.
Biały człowiek się na chodniku kończy a drugi go nagrywa bo fajnie nim miota... ja pierdolę, co za czasy.
Chyba wydoroślałem w końcu, bo ni chuja nie mogę znaleźć w tym filmiku nic śmiesznego.
ja to się lubię napierdolić, ale do takiego stanu to może z raz w życiu się doprowadziłem
A dla mnie śmieszne, jak się chla to raczej z takim miarkowaniem żeby na nogach móc do domu doleźć albo chociaż kogoś poprosić żeby numer na taksówkę wybrał. Podejrzewam, że nikt mu nie kazał pić a jeśli kazał to jest coś takiego jak asertywność i zdrowy rozsądek.
Typek mógł mieć atak padaczki, udar, wylew, cukrzycę itd. ale lepiej go nagrywać z daleka niż podejść i sprawdzić co się dzieje...
SpeedyG napisał/a:
Twój stary chciał posłuchać płyt chodnikowych?
Może to miłośnik muzyki chodnikowej
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów