Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (7) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Ork.Fajny 2012-06-20, 20:54
Obywatele IRCa się nie zgodzą z tą opinią...
Zgłoś
pakicito 2012-06-20, 21:14 1
tak samo jest z:
idziesz na wode? - idziesz na wódę?
Zgłoś
Sema 2012-06-21, 0:01 1
Starszego mema znaleźć się nie dało ?
Zgłoś
Salceson 2012-06-21, 0:01
bralczyk to szmata
Zgłoś
szerszen79 2012-06-21, 0:38
na szmacie to ty się bujasz głąbie
Zgłoś
dziaad 2012-06-21, 0:43 15

jebie mnie opinia prostaków
Zgłoś
megaromek 2012-06-21, 0:46
A co jeśli baba robiąc komuś laske, robi jednocześnie łaskę?
Zgłoś
Bugini 2012-06-21, 1:07
Salceson to ty jesteś szmata niby starszy ode mnie o 2 lata a nie doceniasz klasyki?! Przeprowadzam atak a twe uniki na nic się zdadzą boś zwykły matoł ujebany sadzą z kotła, wypowiedź Bralczyka ciebie zmiotła? hejtujesz chłopcze tak wytrwale? umazany w kale kmiocie nie masz pojęcia o przedmiocie sprawy, wyzywasz dla zabawy? Takiej hołocie zakłada się kaganiec na mordę bowiem milczenie jest złotem, dobrze wiem, że dla ciebie to kłopotem jednak stul ryja gdyż nie wiele masz do powodzenia, chuj ci dupę nienawistny gamoniu na dowidzenia...
Zgłoś
wiki69 2012-06-21, 8:22
w jego ustach brzmi to jak by się przyznał że należy do klubu
Zgłoś
brylant1412 2012-06-21, 10:13
Gościu nie wymawiał R .Wynajął pokój w hotelu rano wstaje zdaje klucze do portiernii mówi do portiera
-Zasłałem łóżko.
A portier do niego.
-To dziękuje bardzo.

>Każdy mężczyzna w swoim życiu wypowiada te trzy kłamstwa:
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
Zgłoś
j................1 2012-06-21, 10:25
Stary zboczeniec jakis.
Zgłoś
wrc1 2012-06-21, 16:56
dobry ziom
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów