📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
McQurwa napisał/a:
Ktoś tutaj próbuje gloryfikować niemców, jprld
Nieprawda. Hitler był austriakiem
Przecież Hitler też był żydem
rasputin1 napisał/a:
Nieprawda. Hitler był austriakiem
Hitler był Niemcem. Urodził się na granicy Austriacko-Niemieckiej przy samej Bawarii, ale po stronie austriackiej. Co prawda całe życie uważał, że jakby to z naszego przysłowia sparafrazować "Niemiec Austriak, dwa bratanki".
@purunkpustunk
Ło Panie, tylko pięciu?
A te 300 000 żydów walczących za III Rzeszę w samym Wermachcie to pryszcz?
Ło Panie, tylko pięciu?
A te 300 000 żydów walczących za III Rzeszę w samym Wermachcie to pryszcz?
To jest kurwa piekne
ellsworth napisał/a:
Ja pierdolę, co to jest TikTok, czy Sadistic??
Sadistic kretynie to strona z czarnym humorem. Nie tylko rozjebany trupy i sranie do ust. Dowcipy, filmiki itp. szydzące z Żydów i holocaustu to czarny humor tumanie. Chociaż i tak moja uwaga do Ciebie nie dotrze, bo żeby zrozumieć czym jest czarny humor trzeba mieć większy poziom inteligencji od reklamówki foliowej
Jednak Hittler miał racje żeby nie ufać żydom, zdradzieckie kurwy
Rodak lepsze niż Orginal w sam raz na jakąś domówkę
Czytając te wypociny zjebów powyżej o tym czy był niemcem czy austriakiem to polecam Wam książkę Henryka Wereszyckiego-Pod berłem Habsburgów. Może wtedy zrozumiecie stosunki międzynarodowe.
Pralpunkt napisał/a:
Pytanie za sto pkt
Po huj ?
Odpowiedz za sto punktów:
Po chuj.
McQurwa napisał/a:
Ktoś tutaj próbuje gloryfikować niemców, jprld
Co kurwa
Pytanie i gorąca prośba do twórcy posta: Wpadło mi to bardzo w ucho. chcę to do samochodu jako mp3. Byłbym wdzięczny za jakieś źródło najlepiej YT. Albo link do oryginału. To zdecydowanie musi być do ściągnięcia. Będę wdzięczny!
Ale na sadistiku muszą być zachowane pewne standardy, więc pozwólcie, że się dostosuję
O kurwa jestem na sadistiku, więc inaczej,
Jeżeli kurwa autor postu nie da realnego źródła postu, żebymmiał z tego MP3 to huj mu w dupę i mam nadzieję, że jest żydem.
no i do gazu z nim. No i pewnie jest pedałem itd.
Jest ok? Spełnia to standardy i przykułem uwagę gimbazy, która pewnie teraz kurwa sprzedaje skarpetki na bazarze w Pakistanie? Więc dostanę link do MP3 czy kurwa nie?
Kurwa, nie obraziłem żadnych grubych lesbijek, ale spoko poprawię się
btw. to mój pierwszy post.
Wiem pedały że mnie zjedziecie, ale huj wam w dupę, trochę śledzę mojego ulubionego sadistika i wiem pojeby że was to kręci.
Hejtujcie pojeby, staram się zachować standardy i pozdrawiam was sadisticowym pozdrowieniem - huj wam w dupę
Jeżeli się pomuliłem odnośnie obowiązującego prodtokułu, przeproszę Autora postu i chętnie usłyszę konstruktywną reprymendę od adminów. Ale co tam to przecież sadistic, więc huj tam
Ale na sadistiku muszą być zachowane pewne standardy, więc pozwólcie, że się dostosuję
O kurwa jestem na sadistiku, więc inaczej,
Jeżeli kurwa autor postu nie da realnego źródła postu, żebymmiał z tego MP3 to huj mu w dupę i mam nadzieję, że jest żydem.
no i do gazu z nim. No i pewnie jest pedałem itd.
Jest ok? Spełnia to standardy i przykułem uwagę gimbazy, która pewnie teraz kurwa sprzedaje skarpetki na bazarze w Pakistanie? Więc dostanę link do MP3 czy kurwa nie?
Kurwa, nie obraziłem żadnych grubych lesbijek, ale spoko poprawię się
btw. to mój pierwszy post.
Wiem pedały że mnie zjedziecie, ale huj wam w dupę, trochę śledzę mojego ulubionego sadistika i wiem pojeby że was to kręci.
Hejtujcie pojeby, staram się zachować standardy i pozdrawiam was sadisticowym pozdrowieniem - huj wam w dupę
Jeżeli się pomuliłem odnośnie obowiązującego prodtokułu, przeproszę Autora postu i chętnie usłyszę konstruktywną reprymendę od adminów. Ale co tam to przecież sadistic, więc huj tam
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów