📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:40
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Prorządowy debil. Trzeba się trzymać jak najdłużej gotówki, to zjeb bankomat psuje.
Cipczan napisał/a:
Prorządowy debil. Trzeba się trzymać jak najdłużej gotówki, to zjeb bankomat psuje.
Raczej złodziej, chciał ojebać bankomat.
I chuj hahah ... wysadził żeby podjebać bezwartościowe ruble. Lepiej by papier toaletowy ukradł, bo przynajmniej ma jakąś wartość.
habiTEK napisał/a:
To jest wpłatomat.
z wrzutka na czeki.
widziales bankomat z klapką na petardy ?
To ty chyba nigdy nie wpłacałeś pieniędzy w bankomacie
Antyrion napisał/a:
Ciekawe co było dalej
Dalej Mobilizacja ,pociąg i wycieczka na Ukrainę na koszt państwa.
krasnal_hałabała napisał/a:
Raczej złodziej, chciał oj***ć bankomat.
raczej zacznij myśleć... tłum ludzi do okoła, wybuch raczej uszkodzi banknoty, pora nie odpowiednia na kradziez. Kolega wyzej mial racje
habiTEK napisał/a:
To jest wpłatomat.
z wrzutka na czeki.
widziales bankomat z klapką na petardy ?
Widziałem - na tym filmie właśnie
w ruskim mirze bogactwo, zobaczcie jak w znakach wodnych opływają
rufusso napisał/a:
raczej zacznij myśleć... tłum ludzi do okoła, wybuch raczej uszkodzi banknoty, pora nie odpowiednia na kradziez. Kolega wyzej mial racje
To ty zacznij myśleć, jak posiedzisz trochę w wojsku to będziesz wiedział, że nie każdy ma tyle rozumu co Ty, żeby ogarniać takie rzeczy i ludzie nie zawsze logicznie myślą, widziałem kolesia, który sobie jaja przybił gwoździem do taboretu i innego który wstał i zesrał się na środku sali a potem zaczął lizać gówno i jęczeć jak baba przy orgazmie a w UK widziałem kolesia, który skoczył głową w płot i przyjebał i powiedz mi jedno, gdzie w nich była logika? Widziałem już geniuszy którzy owijali bankomaty przytwierdzone mocno do ziemi, sznurem i próbowali ciągnąć i myśleli, że wyrwą a innego kolesia co dilował śniegiem, wszedł do Biedronki i ukradł cukierki, wsadził je do kieszeni w której miał proszek i złapali go, wpadł w koksem za cukierki! Więc naprawdę, nie myśl, że ludzie są inteligentni, nie lekceważ ich, ale nie myśl, że są inteligentni, bo się jeszcze kiedyś tak zdziwisz jak zobaczysz co potrafią debile odpierdalać, że się kiedyś z niedowierzania zwiesisz na pół godziny.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów