📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Przed chwilą
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Nie rozumiem idei ugrzęźnięcia pomiędzy szlabanami i stania tam, prosty rachunek finansowy mówi o tym że o wiele taniej jest staranować szlaban niż, stracić samochód i zapłacić za remont pociągu.
Myslalem ze takie przyglupy to tylko na filmach z chin...a tu prosze mila niespodzianka
Machał mu w nadziei. że maszynista da radę ominąć jego samochód
Magia, panie magia. Listewka w biało-czerwone paski potrafi nawet załadowanego TIR-a zatrzymać o autobusie z ludźmi nie wspominając.
Przypominam, że ludziom czasem gasną samochody i nie chcą odpalić...
A maszynista zrozumiał:
Może brak chorągiewki, sam nie wiem.
Gość podawał maszyniście:
A maszynista zrozumiał:
Może brak chorągiewki, sam nie wiem.
To nie jest w polszy.
Miała być piąteczka, maszynista zrozumiał żółwik
Mors_Nigra napisał/a:
Przypominam, że ludziom czasem gasną samochody i nie chcą odpalić...
Przypominam, że za kierownicą trzeba myśleć, nawet przed wejściem do auta należy wiedzieć, jak zachować się w podobnej sytuacji.
Jeśli auto nie chce odpalić (wersja dla autem z manualną skrzynią biegów, która jest najpowszechniejsza):
1. Wrzucamy pierwszy bieg
2. Nie wciskamy żadnego pedału, zwłaszcza sprzęgła lub hamulca
3. Przekręcamy kluczyk w pozycję startera (rozrusznika) i dusimy go, aż pojazd nie przemieści się w bezpieczne miejsce.
UWAGA! Sztuczka nie działa, jeśli uszkodzony jest rozrusznik, jego obwód lub akumulator jest kaput.
Wiele razy widać, że pas jest zablokowany przez wiele minut przez pojazd na światłach awaryjnych, a w środku siedzi spanikowany kierowca (częściej kobieta), bo auto nie chce odpalić i dla niego to już jest koniec świata. Lepiej przejechać awaryjnie autem kilka metrów i wjechać na pobocze, niż utrudniać przejazd setkom innych kierowców.
Kolufornia !! Koluszki są zajebiste !!
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów