📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
krówsko z tą masakrę cyca, powinno mu wyjebać z kopyta w jaja a nie śmigać jak odrzutowiec
pudzian chyba nie wie że krów, koni i innych taki nie obchodzi sie z tyłu bo można kopa wyłapać
szkoda że nie zarwał
szkoda że nie zarwał
a ja popieram.
dobrze wypadł , zwłaszcza w 2 reklamie , pozytywny przekaz i takie powinne być reklamy
chyba ten dywan z młyna mu wzięli, bo taki upieprzony był.
ale najwazniejsze ze tanio skóry nie sprzedal. wolontariat w koncu
Kulturka kurcze, to mi się podoba.
Reklamy okej. Tylko co jeszcze zrobi Pudzian? Hmm może pomyśli o lekkoatletyce?
pudzian to taki super kolo że nawet byka wydoi ,a dywan to chyba workiem z odkurzacza trzepał
wolontariat... dobrze robi. A te piersi pani z drugiego filmiku... dodają uroku;D
@skoczek69@Basika063: Rzeczywiście jeśli ktoś propaguje wolontariat powinien dostać krowim plackiem w ryj i wyłapać z kopyta w jaja
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów