📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Bill najwyraźniej też by chętnie pomiętosił
@up przebijam, Harvey Weinstein
Sowa_wln napisał/a:
@up a co dopiero Bill Cosby
cuurniprime napisał/a:
@up przebijam, Harvey Weinstein
Nie liczą się - nie robili tego na wizji.
Owlman napisał/a:
Odpada - nie robił tego na wizji.
To jest filmik z Billem Crosbym? Podaj linka bo mnie ominęło
Arianna śpiewać nie potrafi ale ciałko ma stworzone do spółkowania.
-Ernest Hemingway
Ma tylko problemy z nogami: są nieco za krótkie, a w ciągu 7 lat rozkładała je przed co najmniej 7 facetami, w tym czarnuchem- oficjalne dane. Tak więc fajny kurwiszon, ale na żonę się nie nadaje. Tym bardziej, że przeszła na judaizm i deklaruje się jako weganka, zatem z głową tez u niej nie halo.
ho ho ho. popatrze jaki kurwa samiec afla co wylicza innym z kim i co robili, a ty męska kurwo, ile maiłeś w tym czasie kobiet że innym wyliczasz związki?a w ciągu 7 lat rozkładała je przed co najmniej 7 facetami
UkrytaPodNickiem napisał/a:
ho ho ho. popatrze jaki kurwa samiec afla co wylicza innym z kim i co robili, a ty męska kurwo, ile maiłeś w tym czasie kobiet że innym wyliczasz związki?
Patrzcie, jak się zesrała
@UkrytaPodNickiem
^
latawica vel frytka wyzwolona alert
dają kokosy
^
latawica vel frytka wyzwolona alert
Mnie to rozbrajają te pindy, robią sobie foty tymi srajfonami, a wiadomo ze takie foty cyk, z automatu lecą na specjalny serwer, a potem sraczka płaczka ze zdjecią pociekły do sieci... Najpierw atencjuszki jebane pchajają sie na świecznik a potem wrzask, ze gdzie moja prywatność ... Koniec końców ... mamy radoche bo ładne ciałko mozna poogladać
Nexus69 napisał/a:
Mnie to rozbrajają te pindy, robią sobie foty tymi srajfonami, a wiadomo ze takie foty cyk, z automatu lecą na specjalny serwer, a potem sraczka płaczka ze zdjecią pociekły do sieci... Najpierw atencjuszki jebane pchajają sie na świecznik a potem wrzask, ze gdzie moja prywatność ... Koniec końców ... mamy radoche bo ładne ciałko mozna poogladać
To nie pierdol, tylko oglądaj i wal
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów