Tym samym pomnik stanie na rogu Focha z Przytupem.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
W związku z planowaną budową pomnika Smoleńskiego w Warszawie ulica Trębacka ma zmienić nazwę na Przytupem.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
won na kwejka z takim gównem
Spieprzaj PISiaro
chuj mnie to obchodzi
Naśmiewanie się rodzin, które przez 5 lat są robione przez platformę w chuja - to takie nowoczesne.
Trochę więcej empatii i własnego pomyślunku. Polecam też mniej rządowego mainstreamu.
Zgoda i bezpieczeństwo czyli chujowo ale stabilnie albo stabilnie chujowo.
Trochę więcej empatii i własnego pomyślunku. Polecam też mniej rządowego mainstreamu.
Zgoda i bezpieczeństwo czyli chujowo ale stabilnie albo stabilnie chujowo.
@abducti mam empatii więcej niż Ci się wydaję. Mam też dość pieprzonej martyrologii i gloryfikacji miernego prezydenta i jego świty. Wystarczającym uwłaczaniem, było pochowanie go na Wawelu. Rodziny Smoleńskie dostały tyle kasy, że żaden inny polak nie dostałby tyle po zwykłej katastrofie lotniczej z udziałem rodziny. Pomnik niech sponsoruje opozycja, która go najbardziej się domaga. A nie z budżetu Państwa leci 5 mln na zakup działki. Pewnie też i Bufetowa macza w tym palce. Rączka rączkę myje. I mnie jakoś do końca życia, jak będę przechodził przy skrzyżowaniu Focha z Trębacką, będzie musiał razić po oczach ten potworek pomnikowy. Przeżyłbym kolejne popiersie Papieża. Bo to był wielki człowiek.
Verbatim369 napisał/a:
@abducti mam empatii więcej niż Ci się wydaję. Mam też dość pieprzonej martyrologii i gloryfikacji miernego prezydenta i jego świty. Wystarczającym uwłaczaniem, było pochowanie go na Wawelu. Rodziny Smoleńskie dostały tyle kasy, że żaden inny polak nie dostałby tyle po zwykłej katastrofie lotniczej z udziałem rodziny. Pomnik niech sponsoruje opozycja, która go najbardziej się domaga. A nie z budżetu Państwa leci 5 mln na zakup działki. Pewnie też i Bufetowa macza w tym palce. Rączka rączkę myje. I mnie jakoś do końca życia, jak będę przechodził przy skrzyżowaniu Focha z Trębacką, będzie musiał razić po oczach ten potworek pomnikowy. Przeżyłbym kolejne popiersie Papieża. Bo to był wielki człowiek.
aha, to spoko, miałem coś odpowiedzieć i wytłumaczyć ci pewne sprawy, ale doszedłem do wniosku, że jesteś zwykłym pacanem i ignorantem i szkoda na ciebie czasu.
Hermetyczny trochę ten dowcip. Nazwę tej ulicy wymawia się "Fosza" (od nazwiska francuskiego generała), więc fosza z przytupem brzmi dziwnie.
@verbatim
ktoś Tobie bliski zostaje zamordowany, dostajesz kasę aby się zamknąć i masz być zadowolony bo dali kasę zamiast popełnić Twoje samobójstwo?
Wawel, pomnik itp. to tylko polityka. Plujesz o marne kilka mln a zamykasz oczy na grube miliardy.
ktoś Tobie bliski zostaje zamordowany, dostajesz kasę aby się zamknąć i masz być zadowolony bo dali kasę zamiast popełnić Twoje samobójstwo?
Wawel, pomnik itp. to tylko polityka. Plujesz o marne kilka mln a zamykasz oczy na grube miliardy.
Z tym papieżem to dojebałeś misiu. Święty obrońca pedofili i przyjaciej zbrodniarzy. no, ale czego się spodziewać po kolesiu, który beatyfikował takiego na przykład Alojzije Stepinaca. Nie ma co, karolek przebywa w doborowym towarzystwie w katolickim niebie. Niemniej w sprawie pomnika i smoleńskich popierdolców masz rację. Tylko pamiętaj, tu jest sadistic, i trafiają się jeszcze lepsi "patrioci" niż na dżołmonsterze.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów