Taki prosty czyn, a tak mi poprawił humor, że aż się uśmiechnąłem od ucha do ucha- czego i Wam życzę...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
Bezsens.
Widać, że ciepło a gość pokrytego sierścią psa przykrywa jakąś szmata z ulicy...
Nie wiem o chuj tu chodzi i czy to pod kamerkę czy ki chuj ale moje psy przy -10 leżą sobie na zewnątrz i śpią a przy -15 czasem idą do budy.
Więc reasumując gość pojebany.
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Widać, że ciepło a gość pokrytego sierścią psa przykrywa jakąś szmata z ulicy...
Nie wiem o chuj tu chodzi i czy to pod kamerkę czy ki chuj ale moje psy przy -10 leżą sobie na zewnątrz i śpią a przy -15 czasem idą do budy.
Uuuuuuuu. Jakie to słodkie. Łap browarka za empatię.
wcale nie ustawione
no kurwa wyje bo zrobił bym tak samo: pomoc materialna + duchowe wsparcie(poklep, przytul). To się tyczy nas wszystkich czy to pieseł tudzież dachowiec. A Ty Erutlev umrzyj w samotności ze swoją ideologią.
Bezsens.
trzymasz rodzinę na dworze?
Cytat:
Bezsens.
Temperatury z obrazu nie wywróżysz.
O ile można popatrzeć i widzieć śnieg i wiedzieć że jest zimno, tak na przykład na pustyni za dnia jest 70-85*C a w nocy ta temperatura może spadać poniżej 0
Więc raz, nie jest podane gdzie zostało to nagrane, dwa, nie wiemy jaka temperatura panuje tam w nocy, bo jak wspomniałem może to być nawet bliskie 0.
A wiadomo, rano wychodzisz w temp 35*C to spodenki + koszulka, siedzisz w pracy i nie masz bluzy, więc w zimny wieczór/noc wracasz w spodenkach i koszulce.
A druga sprawa, to to że są psy przystosowane do temperatur poniżej 0 i są takie, które przy 5*C trzęsą się jak pojebane.
Zawsze są 2 strony medalu, nie ma tylko czerni i bieli, są odcienie szarości
ja nie pierdolę, ale gość
i w chuj empatii
uczcie się, żarcik, bo ten kto nie wie co to empatia to i tak zawsze będzie rośliną
po prostu empatię masz lub nie
i w chuj empatii
uczcie się, żarcik, bo ten kto nie wie co to empatia to i tak zawsze będzie rośliną
po prostu empatię masz lub nie
Zapomniał polać podpałką i zapalić. Byłoby cieplej:)
Właśnie udowodniłeś mi, że z Twoją empatią również kiepsko
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów